Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SentiSan

SentiSan

Prezentare SentiSan

Vezi toata descrierea

Stimate pacient,
Nu este un secret pentru nimeni: e mult mai usor sa previi boala decat sa o vindeci!

Din acest motiv, clinica SentiSan isi propune, in principal, sa mentina sanatatea pacientilor sai,prin programele menite sa educe, sa atraga atentia asupra aspectelor importante din viata si activitatea acestora:
* sportul ca si element esential in prevenirea si preintampinarea unor boli ale aparatului locomotor, cardiovasculare, metabolice, pana la dereglari endocrinologice;
* o dieta corecta;
* un regim de viata echilibrat;

Plecand de la aceste premise in centrul atentiei noaste, ca si in viata, se afla femeia. Fie iubita, sotie, mama, fiica sau om de cariera, femeia este cea care se ocupa si se preocupa de sanatatea ei cat si a familiei.

In ceea ce priveste viitoarele mame, SentiSan are grija sa fie alaturi de ele, pentru a se asigura ca totul decurge bine nu numai pe parcursul importantei perioade a maternitatii, ci si dupa nasterea copilului:

Ginecologia, Ecografia, Analizele medicale, Programele de nutritie, Gimnastica prenatala, Consilierea psihologica, Programe de recuperare postnatala(pentru vergeturi, celulita), Masajul terapeutic – sunt doar cateva din instrumentele necesare pe care SentiSan le poate pune la dispozitie.

Recuperarea medicala reprezinta o alta specialitate medicala importanta de care puteti beneficia la SentiSan. Dotarile, spatiul confortabil si relaxant, pachetele adaptate nevoilor clientilor, reprezinta contributia noastra la tratamentul eficient al diferitelor afectiuni ale aparatului locomotor, cronice sau acute, recuperarea in urma unor operatii suferite de pacient.

Un alt aspect definitoriu in activitatea SentiSan este ide Medicina Muncii: suntem un partener de incredere, care asigura servicii prompte si profesioniste. La gama de servicii mentionate mai sus se adauga serviciile de recoltare analize, care completeaza portofoliul de care pot beneficia clientii SentiSan.

Abonatii SentiSan au acces la serviciile medicale oferite in clinica proprie si in reteaua de parteneri, iar serviciile noastre sunt accesibile sub forma de abonamente atat pentru companii, cat si pentru clienti individuali sau familii.

Accesati serviciile noastre!
Noi nu dorim sa fim numarul 1 in Romania: pur si simplu vrem sa avem clienti multumiti si sanatosi!

Echipa Clinicii SentiSan

SentiSan

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str. Romulus nr. 79

Tel: 0213274732

E-mail:

Web: www.sentisan.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!