Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

S.C.CADEROM S.R.L. - MEDIMAGE GALATI

S.C.CADEROM S.R.L. - MEDIMAGE GALATI

Prezentare S.C.CADEROM S.R.L. - MEDIMAGE GALATI

Vezi toata descrierea

S.C.CADEROM S.R.L. - MEDIMAGE GALATI

 

Societatea noastra este inscrisa la Registrul Comertului si functioneaza din data de 09.01.2002.

Activitatea medicala desfasurata in cadrul societatii consta in investigarea si diagnosticarea prin rezonanta magnetica, tomografie computerizata si radiologie digitala, la nivelul tuturor organelor anatomice umane:

* cerebral, a tumorilor, in special a celor de dimensiuni foarte mici, a afectiunilor inflamatorii, AVC, afectiunilor vasculare, proceselor tumorale ale fosei posterioare, afectiunilor degenerative, angiografiei, complicatiilor infectiei HIV, malformatiilor congenitale, hidrocefaliei, afectiunilor sinusurilor paranazale, examinarilor orbitei si globului ocular.
* vertebro-medular, a traumatismelor vertebro-medulare, hernie de disc, tumori, metastaze vertebrale si intrarahidiene, afectiuni ale maduvei spinarii, spondilitei, limfoanelor, angiografii ale vaselor cervicale, ale plexului brahial.
* osteo-articular, leziuni ligamentare, sinoviale, tendinoase, tumori osoase primitive sau secundare, osteonecroze, osteocondite, reumatisme inflamatorii si degenerative.
* pelvis, afectiuni ale uterului, tumori uterine si anexe, afectiuni ale prostatei.
* tesuturi moi, pentru toate tipurile de afectiuni.
* radiografii osoase, gastrointestinografie, irigografie, urografie, tomografie standard si tomografie multislice, sistem vascular.

Echipamentele utilizate in cadrul clinicii noastre sunt de ultima generatie, oferind pacientilor posibilitatea unor examinari precise si a unor imagini de cea mai inalta calitate ale organelor supuse investigarii. Nu este de neglijat nici gradul minim de expunere a pacientului la efectul razelor X in cazul tomografiilor computerizate sau a radiologiei digitale, ca si design-ul menit sa asigure maximum de confort si relaxare, eliminand totodata teama pacientilor de dinainte de examinare.

Atat conducerea societatii cat si personalul medical pun accentul pe calitatea actului medical, aceasta constituind o prioritate in activitatea clinicii. Sistemul de programare a investigatiilor, calitatea rezultatelor oferite pacientilor, profesionalismul medicilor si asistentilor si nu in ultimul rand comfortul oferit pe durata asteptarii concura cu succes la realizarea acestor deziderate.

De altfel, renumele clinicii pe plan local poate fi subliniat si prin articolele si reportajele laudative aparute in mass-media galateana. in aceste conditii, va invitam sa apelati cu cea mai mare incredere la serviciile noastre, convinsi fiind ca veti fi satisfacuti din toate punctele de vedere. Va asteptam!

S.C.CADEROM S.R.L. - MEDIMAGE GALATI

GALATI

Galati

Adresa: Str. Anul Revolutiei 1848 Nr.50

Tel: 0336105510

E-mail:

Web: www.cadgrup.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-12:00
M
8:00-20:00
D
0:00-0:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!