Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Remarc Dent

Remarc Dent
Pentru zambete remarcabile

Prezentare Remarc Dent

Vezi toata descrierea

Centrul stomatologic Remarc Dent din Alba Iulia s-a infiinţat in anul 2005 din dorinţa de a oferi servicii stomatologice complete şi profesionale intr-o ambianţă plăcută şi deschisă.

Remarc Dent beneficiază de o echipă de medici stomatologi bine pregătiţi profesional, dinamici şi eficienţi care cu ajutorul dotărilor de ultimă oră vă oferă o gamă completă de tratamente şi servicii stomatologice.

Echipa Remarc Dent pune un deosebit accent pe siguranţa şi confortul dumneavoastră in timpul intervenţiilor, oferindu-vă tratamente fără durere şi disconfort.

Centrul stomatologic Remarc Dent respectă normele Uniunii Europene cu privire la sterilizare, calitatea materialelor şi serviciilor efectuate.

Centrul stomatologic Remarc Dent se ocupa de sănătatea dumneavoastră dentară de la varste foarte mici pană la varste inaintate acoperind tot spectrul de specialităţi: terapie, protetică, ortodonţie, chirurgie.

Centrul stomatologic dispune deasemenea de un laborator dentar dotat la standarde europene şi de un laborator de radiologie dentară.

Profilaxia cariilor se realizează prin sigilari şi fluorizări, iar profilaxia bolilor parodontale prin detartraj cu ultrasunete şi periaj profesional.

Terapia - tratamentul complet al cariilor simple şi complicate atat la copii cat şi la adulţi. Siguranţa tratamentelor endodontice este dată de folosirea apex locatorului şi a endomotorului.
Cosmetica dentară - o necesitate a zilelor noastre se realizează prin tratamente de albire unidentare endodontic sau de grup prin gutiere; albire cu air flow; aplicare bijuterii dentare.

Protetica acopera toate tipurile de lucrări de la clasice la foarte pretenţioase, realizarea lor efectuandu-se atat in laboratorul propriu cat şi in colaborare cu alte laboratoare de renume. Garanţia lucrărilor este de 2 ani.

Ortodonţia se ocupă de arta "indreptării dinţilor" lucru ce se realizează şi se urmareşte cu cele mai noi cunoştinţe, concepte, materiale şi tehnologii, toate pentru a obţine un rezultat estetic şi funcţional de durată.

Chirurgia orala se ocupă de patologia dentară complicată, extracţii, incluziuni dentare, rezecţii apicale, parodontologie implantologie dentară, regularizări de creastă, intervenţii pe părţi moi şi in general orice intervenţie ce se poate realiza in anestezie locală.

Remarc Dent

ALBA

Alba Iulia

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr. 4

Tel: 0258811571

Fax: 0358-102048

E-mail:

Web: www.remarcdent.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!