Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

PULS Medica

PULS Medica

Prezentare PULS Medica

Vezi toata descrierea

Suntem prima companie medicala privata care a aparut pe piata romaneasca. Din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra am infiintat inca din 1991 prima statie privata de AMBULANTA - PULS.

Ambulanta PULS

Ambulanta PULS - prima Statie de Salvare privata din Romania. Datorita profesionalismului, dotarilor exceptionale precum si a promptitudinii cu care raspundem solicitarilor, am ajuns ca in anul curent sa preluam cca. 18% din solicitarile totale pe Bucuresti.

De la infiintare si pana astazi au fost solutionate peste doua milioane de cazuri si am acordat asistenta la majoritatea manifestarilor publice si sportive din Bucuresti. Ambulanta PULS este deservita de personal tanar, specializat in medicina de urgenta, acreditat de Ministerul Sanatatii si Familiei, personal care sustine un permanent program de perfectionare medicala.

La dispozitia clientilor PULS se afla un parc cu peste zece ambulante, dotate cu aparatura necesara celor mai diverse urgente. Prin experienta, promptitudine si calitatea actului medical prestat ne-am impus in fata altor incercari similare si astfel reprezentam la aceasta ora alternativa credibila si viabila la serviciul de urgenta de stat.

Serviciul "Policlinica PULS la domiciliul dumneavoastra"
Fiind intr-o permanenta dezvoltare am diversificat serviciile medicale urmarind asigurarea unei maxime eficiente pentru pacientii nostri. Astfel, in plus fata de serviciile medicale de urgenta (disponibile non-stop, 24/7), Ambulan╚Ťa PULS ofera si „Policlinica PULS la domiciliu” – un serviciu de profilaxie si tratament care include asistenta medicala care nu implica urgente.  Acest serviciu se adreseaz─â în primul rând persoanelor care nu doresc sa se deplaseze si prefera sa beneficieze de cat mai multe servicii medicale in confortul caminului propriu. 

In prezent putem efectua la domiciliul clientului, la locul de munca sau la sediul firmei acestuia o gama variata de servicii medicale: consultatii, analize de laborator, investigati complexe (electrocardiograme, ecografii, probe functionale respiratorii), manevre medicale. Ne-am transformat astfel intr-o adevarata policlinica la domiciliu.

Clinicile PULS

De la inceput am pornit cu dorinta de a va oferi servicii medicale complete de cea mai buna calitate si la scurt timp dupa infiintarea Ambulantei PULS ne-am dezvoltat si am infiintat Clinicile PULS, parte integranta a activitatii noastre. Astfel acordam consultatii in toate specialitatile medicale, solutiile propuse fiind personalizate si de o maxima performanta.

Clinica Stefan cel Mare
Str. Erou Ion Calin nr. 37, Sector 2, Bucuresti
-------------------------------------------------------------------
Clinica Turda
Str. Turda nr. 127, Sector 1, Bucuresti
-------------------------------------------------------------------
Clinica Teiul Doamnei
Str. Teiul Doamnei nr. 2, Sector 2, Bucuresti

Programarile pot fi facute telefonic, la 021.9290.

Acordam o deosebita atentie atat prevenirii, depistarii cat si tratarii bolilor intr-un stadiu incipient, cand sunt mult mai usor tratate si vindecate cu un efort minim din partea pacientilor, precum si o conduita terapeutica eficienta, evitand spitalizarile inutile.

In Clinicile PULS sunteti intampinati de un colectiv de peste 100 cadre medicale cu o bogata experienta, atent selectionate, gata oricand sa va ajute. Medicii beneficiaza de aparatura medicala moderna pentru efectuarea investigatiilor in cele mai bune conditii.

Specialitatile medicale disponibile in Clinicile PULS:

 • Alergologie
 • Cardiologie
 • Chirurgie Generala
 • Chirurgie Pediatrica
 • Dermatologie
 • Ecografie
 • Fise Auto, Fise Port-Arma, Siguranta Circulatiei
 • Gastroenterologie
 • Imagistica (Radiologie si Mamografie)
 • Medicina de Familie
 • Medicina Interna
 • Medicina Muncii
 • Neurologie
 • Obsterica - Ginecologie
 • Oftalmologie
 • ORL
 • Ortopedie
 • Pediatrie
 • Pneumologie
 • Psihiatrie
 • Psihologie
 • Urologie

 

Centrul de Imagistica PULS

Centrul de Imagistica PULS este situat in incinta Clinicii Stefan cel Mare si este dotat cu aparatura performanta cu ajutorul careia medicii specialisti pot efectua mamografii, radiografii si ecografii.

Programarile le puteti face telefonic la 021.9290. 

MAMOGRAFII
Mamografia este practic o imagine obtinuta prin tehnologia Razelor X, ceea ce implica iradiere, dar in doze mici si nepericuloase.  Aceasta investigatie medicala poate fi facuta la un singur san (adica mamografia unilaterala) sau la nivelul ambilor sani (mamografia bilaterala). Este recomandata in special femeilor intre 40 si 70 de ani, dar asta nu exclude tinerele, in cazul in care medicul recomanda. 

ECOGRAFII
Ecografiile sunt o tehnica medicala imagistica non-invaziva, care foloseste valurile sonore pentru a produce imagini ale structurilor interne ale corpului. Aceste valuri sonore nu sunt detectate de catre urechea umana. 
Cu ajutorul ecografiilor, un technician radiolog sau un doctor specialist revela tesuturi, densitatea tesuturilor, fluidele si organele. 
Aceasta tehnica de investigatie medicala ajuta la diagnosticare sau screening, dar este utila si in diferite proceduri medicale. 

RADIOGRAFII
Radiografia medicala este un termen general care face referire la investigatii care au ca rezultat vizualizarea unor parti interne ale corpului cu ajutorul razelor X. 
Cu ajutorul radiografiilor pot fi diagnosticate in mod corect anumite afectiuni medicale. 
In cadrul Centrului de Imagistica PULS, medicii specialisti efectueaza peste 60 tipuri de radiografii.

Laboratorul PULS

Amenajat conform celor mai recente reglementari din domeniu, dispune atat de o dotare tehnica de ultima generatie, cat si de personal profesionist. 
Am investit constant atat in aparatura performanta, cat si in echipa de profesionisti care activeaza in Laboratorul PULS.  Personalul Laboratorului PULS are o vasta experienta in medicina de laborator si efectueaza o gama de peste 400 analize medicale,  in cadrul departamentelor de Biochimie, Hematologie, Microbiologie, Imunologie, Citologie si Anatomie Patologica.
Atat calitatea superioara a reactivilor utilizati cat si precizia aparaturii performante pe care o detinem sunt atestate conform standardului SR EN ISO 15189:2007.

Cariere

Daca doriti sa faceti parte din echipa PULS, va invitam sa ne trimiteti CV-ul actualizat la adresa [email protected]

Toate aplicatiile vor fi tratate cu maxima confidentialitate.

PULS Medica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Erou Ion Calin nr. 37, Sector 2, Bucuresti

Tel: 0219290

E-mail:

Web: www.pulsmedica.ro

L
7:30-20:30
V
7:30-20:30
M
7:30-20:30
S
8:00-12:00
M
7:30-20:30
D
Inchis
J
7:30-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!