Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

PsyAccess Cabinet de psihologie

PsyAccess Cabinet de psihologie

Prezentare PsyAccess Cabinet de psihologie

Vezi toata descrierea

MATRIX DROPS – o noua dimensiune in abordarea homeopatica

Matrix Drops Computer,- Scanari Individuale cu una dintre cele mai avansate tehnologii din domeniul fizicii cuantice, având la bază principiile homeopatiei, psihologiei şi astrologiei. Este un dispozitiv de ultimă generaţie care timp de un minut iti scaneaza palmele şi apoi afişeaza pe ecran un diagnostic complex, luând în calcul întreaga ta persoană: corp, minte, spirit, suflet, câmp emoţional, energetic şi relaţional.  Acest computer este capabil sa descopere elementele distorsionate si dizarmoniile aparute ca urmare a blocajelor energetice, care se manifesta in cele 7 campuri ale corpului nostru, mentionate anterior.

Matrix Drops Computer poate depista orice blocaj existent in momentul scanarii si ofera solutii corespunzatoare, asa cum s-a mentionat deja, inclusiv pentru perturbari informationale cauzate de virusuri, fungi, bacterii, perturbari psihice informationale in autonomia umana, ca efect secundar al vaccinurilor, identificarea cauzelor psihice ale problemelor fizice de moment, depistarea informatiilor pure de geneza, identificarea intolerantelor si alergiilor.

Nu se intervine asupra corpului cu materie, ci cu informatie. Informațiile scanate din cele 7 planuri dau posibilitatea imprimarii remediilor in picaturile Matrix Drops, într-o combinație unică, din cele 108 elemente minerale specifice corpului uman, rezultand remedii cuantice multidimensionale personalizate (peste 1800) care vor actiona ca un soft, care dă un refresh sistemului  propriu energetic și informațional si care vor reechilibra acolo unde este nevoie.

Matrix Drops Computer - Scanari Individuale

Access Bars - Sedinte Individuale

Psihologia Transporturilor - Avize psihologice

PsyAccess Cabinet de psihologie

BRASOV

Brasov

Adresa: Str. Stefan Baciu Nr.3, Sc.A, Ap.12

Tel: 0758149265

E-mail:

L
16:00-20:00
V
16:00-20:00
M
16:00-20:00
S
10:00-14:00
M
16:00-20:00
D
Inchis
J
16:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!