Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Poemedica

Poemedica
Cu pricepere si onestitate pentru sanatatea ta!

Prezentare Poemedica

Vezi toata descrierea

Cu pricepere si responsabilitate, intelegem ca fiecare pacient este un unic. Ne bazam pe o relatie speciala medic-pacient, in care ne punem la dispozitie cunostintele medicale, permanent actualizate, aparatura si proceduri de tratament performante si mult suflet.

Serviciile de recuperare cuprind consultatia specifica, diverse manevre terapeutice (punctii si infiltratii intraarticulare, infiltratii in structuri ale tesuturilor moi), proceduri de fizioterapie (curenti de joasa, media si inalta frecventa, ultrasunet, laserterapie, masaje uscate sau cu diverse substante terapeutice), gimnastica medicala (kinetoterapie).

Ne adresam pacientilor cu suferinte reumatismale artrozice (degenerative) si inflamatorii ale articulatiilor periferice si coloanei vertebrale, suferinte ale tesutului moale (tendinite, fibromialgie), tulburari de statica ale coloanei vertebrale si piciorului (inclusiv la copii si adolescenti), boli neurologice periferice si centrale, starilor posttraumatice si postoperatorii ale coloanei si ale articulatiilor periferice, osteoporoza, deconditionare la efort, obezitate.

Serviciile de obstetrica si ginecologie cuprind consultatia specifica, ce poate fi insotita de ecografie, colposcopie, recoltarea produselor biologice, manevre diagnostice si terapeutice ce sunt atent explicate pacientei. Tratamentele prescrise se adreseaza tuturor categoriilor de virsta. Viitoarele mamici pot urmari impreuna cu medicii nostri evolutia sarcinilor lor, prin ecografii de morfologie fetala. Deasemenea, gimnastica medicala le poate ajuta sa nasca mai usor si sa isi revina repede la conditia fizica premergatoare sarcinii.

Centrul medical PoeMedica
este la dispozitia dumneavoastra cu serviciile de

  • Obstetrica - Ginecologie
  • Recuperare Medicala
  • Ecografie
  • Laborator.

Poemedica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Blv. 1 Mai (Compozitorilor) nr. 25, bl. C6, sc. 1, ap. 3,

Tel: 0214139387

Fax: 021/413.93.87

E-mail:

Web: www.poemedica.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-13:00
M
8:00-20:00
D
0:00-0:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!