Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Optic Plus

Optic Plus
Optic Plus ...de incredere!

Prezentare Optic Plus

Vezi toata descrierea

Cabinetele noastre fiind dotate cu aparatura performanta si beneficiind de experienta unor medici specialisti oftalmologi permit prescrierea de ochelari de vedere sau de protectie dar si de lentile de contact. De asemenea, se efectueaza examenul fundului de ochi, biomicroscopie si masurarea tensiunii intraoculare.

Tot in centrele noastre puteti beneficia si de asistenta de urgenta in cazurile de mica traumatologie, cum ar fi: corp strain in ochi, mici leziuni dar si prescrierea de tratamente medicamentoase pentru conjuctivite, blefarite precum si alte afectiuni oftalmologice.

Pe baza prescriptiei eliberate de medicul oftalmolog va oferim consiliere de specialitate, personalul nostru fiind calificat in domeniu si instruit sa caute alternative cat mai avantajoase pentru nevoile clientilor. De aceea consultantii nostrii tin sa informeze clientii nostri asupra varietatii tipurilor de lentile si rame, intelegand necesitatea si importanta functionala si estetica a ochelarilor.

Firma noastra a aparut pe piata serviciilor de optica medicala in anul 2005, initial cu un prim magazin de optica, pe str. Stefan cel Mare nr.1, ca apoi, motivati fiind de cererea pacientilor,sa mai deschidem un magazin de optica, pe str. Marasesti nr.32-34.


Ambele centre cuprind spatii de prezentare a articolelor optice, cabinet medical complet echipat si laborator de optica dotat cu aparatura moderna.

Optic Plus

BACAU

Bacau

Adresa: Str. Stefan cel Mare nr 1, Str. Marasesti nr 43-34

Tel: 0234511989

Web: www.opticplus.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-14:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!