Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Gauss Optic - Clinica Oftalmologica

Gauss Optic - Clinica Oftalmologica

Prezentare Gauss Optic - Clinica Oftalmologica

Vezi toata descrierea

Clinica Gauss, excelenta in oftalmologie!

Suntem dedicati pacientilor nostri, prin grija si consideratia pe care o manifestam pentru sanatatea celor ce ne viziteaza.
In acest scop ne dezvoltam in permanenta, atat echipa cat si utilarea cu aparate oftalmologice de ultima generatie.


Toate acestea pentru ca ne dorim sa satisfacem cele mai complexe solicitari medicale cat si cele mai exigente cerinte ale pacientilor nostri.
Credem in excelenta serviciului medical, ce presupune respect, daruire fata de pacienti, performanta actului medical sustinut de tehnologie de ultima ora. Astfel, oferim solutii integrate de preventie, diagnostic si tratament.


Reteaua Gauss inseamna Clinica Oftalmologica si cele cinci centre oftalmologice, pozitionate pentru a deservi pacienti din zone diferite.
Clinica Gauss detine sala de operatii dotata cu cea mai inalta tehnologie oftalmologica la nivel mondial, pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de servicii medicale la standarde internationale aici in Bacau.


In acest scop, am achizitionat laserul EXCIMER, ultima aparitie in domeniu, cu ajutorul caruia pacientii pot renunta la ochelari. Laserul corecteaza viciul de refractie a purtatorilor de ochelari, printr-o procedura simpla, nedureroasa, cu riscuri minime ce dureaza doar 5 minute.
Clinica Gauss este printre singurele clinici din tara, ce detine cel mai performant aparat pentru chirurgia retinei.


De asemeni, tehnologia Femtosecond Laser o detinem pentru chirurgia cataractei. Laserul LENSX realizeaza cateva dintre cele mai importante etape ale operatiei cu ajutorul pulsurilor laser. Inciziile corneene, fragmentarea cristalinului opacifiat si centrarea perfecta a locului unde urmeaza sa fie implantat cristalinul artificial se realizeaza cu o precizie de neegalat. Se reduce astfel riscul unor complicatii intra si postoperatorii (de ex: afectarea corneei).

Gauss Optic - Clinica Oftalmologica

BACAU

Bacau

Adresa: I.S.Sturza nr. 39

Tel: 0234552552

E-mail:

Web: www.gaussoptic.ro

L
7:00-18:00
V
7:00-18:00
M
7:00-18:00
S
7:00-12:00
M
7:00-18:00
D
Inchis
J
7:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!