Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

OminiClinic

OminiClinic
Specialisti in pacienti multumiti - Servicii medicale private impecabile si accesibile

Prezentare OminiClinic

Vezi toata descrierea

Centrul medical OminiClinic gazduieste primul bloc operator privat pentru chirurgie estetica si plastica din Iasi si primul centru de fertilitate din zona Moldovei, cu o gama larga de specializari complementare, farmacie si laborator de analize medicale.
Echipa medicala este formata din specialisti de top care au ca prioritate specializarea continua si alinierea practicilor la standarde internationale pentru a oferi pacientilor cele mai indicate optiuni si a le asigura grija si atentia necesare.

Specializari:

 • Chirurgie Estetica & Estetica corporala - www.ominiestetica.ro/ www.ominiclinic.ro
 • Chirurgie plastica
  Chirurgie vasculara
 • Centru Fertilitate    - www.ominimaterna.ro
 • Medicina Materno - Fetala si ginecologie
 • Laborator analize medicale
 • ORL
 • Psihoterapie
 • Dermato-venerologie
 • Cosmetica medicala

Dotare eficienta

OminiClinic iti ofera toate facilitatile necesare . Pe langa cabinetele de consultatii ambulatorii pe toate specialitatile, a fost infiintat si un bloc operator in care se efectueaza o gama larga de interventii chirurgicale. In cadrul OminiClinic a fost infiintat primul Centru de Fertilizare In Vitro din Moldova. De asemenea, intr-un astfel de centru medical nu ar fi putut sa lipseasca si un laborator performant care sa execute multitudinea de analize necesare inclusiv: citologie, parazitologie, microbiologie si histopatologie. Pentru a facilita la maxim eficienta clinicii si pentru a economisi timpul pacientilor s-a decis si deschiderea unei farmacii la parter.

Tehnologii moderne , servicii de calitate

Clinica noastra include un bloc operator privat la standarde internationale in care se pot realiza o gama larga de operatii estetice. Calitatea actului medical, tehnologiile moderne si experienta de peste 10 ani sunt avantaje completate de gradul de discretie si comfort pe care vi-l asiguram in momentul in care deveniti pacient al clinicii.

Accesibilitate

Clinica este aplasata ntr-un loc cat mai accesibil pacientilor si in acelasi timp cat mai aproape de fluxurile pietonale. Cel mai dinamic sector al orasului in dezvoltare este Centru Civic. 

Competenta

Fiecare specialitate si departament din clinica sunt administrate de persoane care poseda "know-how-ul" necesar. Personalul OminiClinic are toata pregatirea si motivatia necesara realizarii acestui obiectiv. In acelasi timp toate cabinetele clinicii functioneaza integrat si eficient.

Confidentialitate

Omini Clinic respecta si garanteaza confidentialitatea atat a tratamentelor efectuate, cat si asupra datelor de identificare a pacientilor sai. Noi pretuim intimitatea pe ca si-o doresc pacientii nostri.

Discretie si Profesionalism

Omini Clinic se afla intr-un acord perfect cu standardele europene moderne in beneficiul pacientilor sai.

Contacteaza-ne pe [email protected] sau la 0232 216 260 pentru mai multe informatii despre serviciile oferite.

 

OminiClinic

IASI

Iasi

Adresa: Str. Grigore Ureche Nr. 2, Bl. 6 Martie

Tel: 0232216260

E-mail:

Web: www.ominiclinic.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!