Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Mrini Eye Hospital

Mrini Eye Hospital
Suntem FOCUSATI pe VEDEREA ta!

Prezentare Mrini Eye Hospital

Vezi toata descrierea

Amplasata pe Strada Adamclisi, nr 1c, zona Tomis 3, Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital a reusit in scurt timp sa isi castige renumele de cel mai modern si mai mare centru medical privat de oftalmologie si optica medicala din judetul Constanta.

Multe dintre aparatele de care dispune Clinica de oftalmologie Mrini sunt unice in judetul Constanta, acest lucru facand diferenta intre cabinetele de oftalmologie si atelierele de optica din regiune. Aparatele medicale si tehnologiile de ultima generatie cu care este dotata clinica Mrini permit stabilirea de diagnostice precise si aplicarea de tratamente revolutionare.

Pe langa dotarile tehnice de exceptie, Clinica de oftalmologie Mrini din Constanta se mandreste cu o echipa medicala excelenta, aflata in permanenţă in serviciul pacientilor care trec pragul centrului medical.

Anii de experienta si calitatea serviciului medical recomanda Clinica de oftalmologie Mrini ca fiind locul in care orice problema oftalmologica poate fi rezolvata cu acuratete, corectitudine si profesionalism.

Pe langa serviciile medicale de exceptie, Clinica de Oftalmologie Mrini Eye Hospital va ofera servicii complete de optica medicala. La noi puteti gasi produse de ultimă tehnologie, destinate corectarii vederii si protejarii ochilor.

Mrini Eye Hospital

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Strada Adamclisi nr. 1C (zona Tomis III, statia "Bd. Tomis" a liniei de autobuz 102).

Tel: 0241690104

E-mail:

Web: www.mrini.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-16:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!