Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medoptic Areni

Medoptic Areni
ai grija de ochii tai

Prezentare Medoptic Areni

Vezi toata descrierea

 

Dou─â dintre cele mai importante
centre de oftalmologie din Suceava au fuzionat

Clinica suceveana de oftalmologie Oftalens a preluat Medoptic, cele doua entitati medicale au fuzionat. Aceasta contopire a fost atent planificata si a condus la crearea unei platforme medicale care va concura serios clinici oftalmologice din centre universitare cu traditie, reprezentand pentru Suceava medicala un pol de referinta.

 

Oftalens a fost si este un succes, din toate punctele de vedere. Odata cu primul program de investitii demarat in 2011 cu fondurile accesate în urma implement─ârii unui proiect european, am dotat clinica cu echipament medical de ultim─â genera┼úie si am trecut la urmatoarea etapa de dezvoltare. 
In urma cu un an am reusit astfel sa preluam clinica Medoptic si finalizam in aceste zile procesul de absorbtie. Experienta si expertiza profesionala a medicilor, a cadrelor medicale si a opticienilor care au facut posibila aceasta fuziune, se impletesc intr-un mod fericit cu noul program de investitii in tehnica medicala de ultima ora. 
Astfel in noua clinica se pot trata de la cele mai usoare forme de afectiuni ale ochilor, pana la cele mai complicate disfunctionalitati care necesita interventii chirurgicale complexe.

 

Astfel, sucevenii au la dispozi┼úie în momentul de fa┼ú─â Medoptic Areni, nume sub care func┼úioneaz─â fostul centru oftalmologic Oftalens, situat în apropierea Policlinicii Centrale ┼či Medoptic Bucovina, din apropierea Complexului Comercial Bucovina – Complex Moda.

 

 

 

Medoptic Areni

SUCEAVA

Suceava

Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 54

Tel: 0330806105

E-mail:

Web: http://www.medoptic.ro/

L
12:00-18:00
V
12:00-18:00
M
12:00-18:00
S
Inchis
M
12:00-18:00
D
Inchis
J
12:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!