Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medizone

Medizone
Parteneriat pentru sănătate.

Prezentare Medizone

Vezi toata descrierea

          Cu o experienta de peste 12 ani in vanzarea de consumabile medicale, aparatura sau instrumentar, Medizone a devenit un nume de referinta pe piata medicala romaneasca. 

          O atentie deosebita o acordam echipei noastre ce poseda cunostinte foarte vaste in acest domeniu, specialisti certificati sau tehnicieni recunoscuti. Fiecare membru al echipei Medizone intelege ca tratarea fiecarui client cu respectul si demnitatea pe care le merita, este mai mult decat un crez, este promisiunea noastra.

          Suntem foarte mandri ca avem o gama foarte larga de consumabile, instrumentar sau aparatura medicala, acoperind segmentul general al specializarilor medicale si ca oferim clientilor nostri cea mai buna calitate atat a produselor, cat si a serviciilor.

          Compania noastra este cu adevarat diferita de alte societati care activeaza in acelasi domeniu datorita accentului deosebit pe care il punem pe intelegerea si respectarea parerii clientilor nostri si pe oferirea de solutii viabile pentru fiecare problema in parte, solutii care corespund cel mai bine contextului, astfel incat sa poata crea plusvaloare si satisfactie clientului nostru.

          Clientii nostri sunt prietenii si colaboratorii nostri, iar conexiunea care se creeaza intre noi este unul dintre cele mai importante lucruri din lume.

Medizone

DOLJ

Craiova

Adresa: Bd. Carol I, nr. 84

Tel: 0727681686

E-mail:

Web: www.medizone.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!