Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Euromedics CRYO/BANK - Banca de ceule stem

Euromedics CRYO/BANK - Banca de ceule stem
Banca de celule stem Euromedics CRYO/BANK - Impreuna putem asigura un viitor mai bun pentru bebelusul tau!

Prezentare Euromedics CRYO/BANK - Banca de ceule stem

Vezi toata descrierea

 

  Euromedics CRYO/BANK Romania, parte a grupului international Euromedics Swiss, este prima banca de celule STEM care a adoptat o politica a portilor deschise pentru publicul din Romania.

   Transparenta este o constanta in relatia noastra cu toti clientii si cu profesionistii din domeniul medical. Tuturor le oferim o perspectiva completa si clara a pasilor pe care-i facem in procesarea si stocarea celulelor STEM.

   Euromedics, banca de celule STEM care le aduce clientilor si partenerilor sai siguranta si confortul unei relatii indelungate stabile si de incredere, ofera posibilitatea stocarii probelor de celule STEM in Romania si in Germania si se conformeaza standardelor de calitate cele mai inalte in privinta procesarii si stocarii sangelui si tesutului ombilical.

In continua perfectionare...

   Certificarile primite –  GMP (Good Manufacturing Practice - Marea Britanie), ISO si altele la care deja am aplicat – atesta calitatea serviciilor noastre si ne obliga la o pregatire permanenta a intregii echipe, de la biologii din laborator, pana la reprezentantii medicali. 

   Aceasta echipa formata din personal supercalificat si cu experienta in procesarea si stocarea celulelor STEM, detine la nivel inalt cunoasterea si priceperea necesare in aceasta activitate, foloseste tehnologie de ultima generatie si colaboreaza cu cei mai buni cercetatori si profesionisti in domeniu.

   Euromedics detine metode stiintifice si protocoale proprii pentru a procesa doua tipuri de celule STEM:

  •  Celule STEM hematopoietice obtinute din sangele cordonului ombilical
  •  Celule STEM mezenchimale obtinute din tesutul cordonului ombilical

„Uitandu-ma in ochii clientului, ii pot spune ca alegandu-ne pe noi, pentru stocarea celulelor stem, poate fi sigur ca transportul, procesarea si stocarea se fac in cele mai bune conditii, 100%. In plus, daca are nevoie de ele – ceea ce noi speram sa nu se-ntample – noi ii vom fi alaturi, sa-l indrumam. Si cu ajutor din parte medicilor, si cu sprijini financiar. O data ce ne alegeti si procesarea are loc la noi si aveti probele deja stocate la noi, noi continuam sa va consideram clientul nostru. La fel cum privim compania noastra ca pe o familie mai mare, la fel ne privim si clientii ca facand parte din familia noastra.”

GEORGIOS SYKIOTIS - CEO Euromedics CRYO/BANK

Dotari profesionale de top

   Laboratorul Euromedics, proiectat de catre doi profesori de la Harvard University specializati in medicina regenerativa, depaseste nivelul impus de standardele legale si de calitate, atat la nivel national cat si international.

   Laboratorul este echipat cu doua camera sterile certificate ISO si GMP, in care sunt prelucrate probele biologice si este dotat cu echipamente de ultima generatie, aparatura folosita pentru numararea automata si analizarea viabilitatii celulelor STEM, realizarea tipologiilor ABO/Rh, verificarea sterilitatii si depistarea infectiilor.

   Euromedics foloseste un sistem software foarte avansat pentru a inregistra, stoca, gestiona si securiza informatiile din laborator, in format electronic codat.

Manipularea probelor se face in spatii special amenajate, dotate cu hote in flux laminar, care garanteaza protectie maxima impotriva agentilor infectiosi.

   Numararea celulelor stem continute de fiecare proba se realizeaza cu aparatura speciala:

  • Analizor hematologic
  • Citometrie de flux

   Verificarea microbiologica a probelor se realizeaza prin hemoculturi in sistem automat BactALERT.

   Congelarea celulelor STEM se face cu aparatura de congelare treptata ICE CUBE de la SY-LAB.

   Probele sunt stocate in bazine (tanks) de stocare si criogenare pe baza de vapori de azot. Temperatura in tancurile de stocare, temperatura ambientala, presiunea si umiditatea se monitorizeaza in mod automat, informatia putand fi accesata online, in orice moment. Sistemul de securitate si supraveghere este compus din camere video si senzori de detectie incendiu, inundatie si oxigen sau gaz.

   Tot echipamentul electric si electronic este sustinut de generatoare si baterii de rezerva cu putere mare, care asigura functionarea continua si neintrerupta a tuturor activitatilor din cadrul bancii de celule STEM.

 

Alaturi de clienti si parteneri

 

Profesionistii nostri izoleaza si stocheaza celule stem, nu sange sau tesut integral. 
Protocoalele folosite de Euromedics sunt cele mai potrivite pentru a asigura pacientilor o grefa de calitate, acceptata de catre centrele de transplant din lume

 

Oferim totodata flexibilitatea maxim posibila in satisfacerea cerintelor partenerilor si clientilor nostri. 
In functie de nevoile si posibilitatile acestora, personalizam ofertele si conditiile de colaborare, pentru a oferi un acces neingradit la servicii de cea mai inalta calitate cu cele mai competitive preturi

 

Deasemenea, detinem un program de suport financiar in caz de transplant autolog, de pana la 60.000 Euro.
Consilierea parintilor in astfel de cazuri se face in mod gratuit de catre Comisia stiintifica

 

Relatia stabila pe termen lung oferita clientilor nostri este garantata si prin investitiile noastre in derulare

 

Totodata, atenta si la nevoile partenerilor din lumea medicala, sustinem proiecte de perfectionare pentru profesionistii din domeniul medical si incheiem parteneriate reciproc avantajoase cu spitale publice si private

 

In noul nostru sediu, modern si utilat dupa cele mai inalte standarde, isi va transfera activitatea, cat de curand, laboratorul si bazinele de criogenare ale bancii noastre. Tot aici, in viitorul apropiat, se va crea si un centru de cercetare al acestor celule care creaza si salveaza viata

 

Acest lucru este posibil si multumita celor aproape 10.000 de clienti, familii din Romania, care au ales sa-si asigure viitorul sanatatii copiilor lor cu ajutorul nostru

Euromedics CRYO/BANK - Banca de ceule stem

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Lipscani, Nr. 90A, etaj 3, Bucuresti, Sector 3

Tel: 0800800855

E-mail:

Web: www.euromedics.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!