Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MEDIX CO

MEDIX CO

Prezentare MEDIX CO

Vezi toata descrierea

Firma Medix-Co a luat fiinta in anul 2005, ca parte centrala a unui proiect ambitios ce urmareste furnizarea de servicii de imagistica medicala de calitate in regim privat.

Acest proiect a fost dezvoltat cu tenacitate, astfel incat in luna februarie a anului 2007 si-a inceput activitatea centrul de imagistica medicala al acestei firme, situat in incinta Centrului de Diagnostic si Tratament "Victor Babes" din Bucuresti.

In cadrul acestei clinici, echipa medicala efectueaza investigatii imagistice pe doua aparate de inalta rezolutie, furnizate de General Electric. Este vorba de Computer-Tomograful GE Bright Speed cu 8 detectori si de aparatul de rezonanta magnetica GE Signa Xcite de 1,5 Tesla. Echipa implicata in acest proiect include medici primari si specialisti in imagistica medicala, medici rezidenti si fizicieni, asistente, impreuna cu un departament logistic bine structurat.

In aceasta formula, centrul de imagistica medicala a efectuat peste 1000 de investigatii de rezonanta magnetica si peste 500 de tomografii in doar cateva luni de la deschiderea sa.

Dintre avantajele pe care le ofera acest centru in contextul actual al imagisticii in regim privat din Bucuresti mentionam: calitatea inalta a aparatelor utilizate si a echipei medicale, preturile foarte accesibile, timpul redus intre efectuarea programarii si investigatie, caracterul elaborat si complet al rezultatelor furnizate.

Merita mentionat ca intreaga activitate desfasurata in centrul medical pune mare accent pe respectul si compasiunea pentru pacient si pentru suferinta acestuia.

In ceea ce priveste investigatiile acestea pot fi caracterizate in cateva cuvinte. O imagine de tomografie computerizata este reprezentarea unei sectiuni anatomice subtiri, rezultata prin masurarea absorbtiei razelor X in jurul suprafetei corpului.

Examinarea CT este utila in diagnosticarea tumorilor, in stabilirea structurii interne a tumorii, in masurarea dimensiunilor si a formei acestora.

De asemenea, pe CT se pot observa abcese si alte infectii, leziunile craniene si hemoragiile intracraniene, accidente vasculare etc. Din punct de vedere al riscului, doza de radiatii necesara examinarii CT este usor marita fata de cea utilizata in cazul radiografiei clasice, dar beneficiul diagnostic al acestei proceduri este net superior celui adus de metodele clasice.

Pentru a imbunatati calitatea imaginilor unele examinari necesita administrarea de substanta de contrast. Imagistica prin Rezonanta Magnetica reprezinta unul dintre cele mai noi si mai spectaculoase domenii ale imagisticii medicale.

Asemanator tomografiei computerizate, Imagistica prin Rezonanta Magnetica se bazeaza pe imagini ce reprezinta echivalentul vizual al unei sectiuni anatomice.

Spre deosebire de tomografia computerizata, imagistica prin rezonanta magnetica poate genera aceste imagini intr-o infinitate de planuri. Imagistica prin Rezonanta Magnetica tinde sa inlocuiasca examinari mult mai riscante si mai invazive deoarece nu foloseste radiatii ionizante si nu prezinta riscuri documentate pentru pacienti.

Imagistica prin Rezonanta Magnetica s-a dovedit o metoda de diagnostic foarte valoroasa, ce vine in completarea investigatiilor imagistice folosite anterior.

In urma investigatiei in decurs de maxim 24 de ore de la efectuarea acesteia i se vor inmana pacientului un CD cu toate imaginile achizitionate in timpul examinarii, minim 2 filme si interpretarea scrisa a investigatiei elaborata de medicul specialist.

MEDIX CO

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sos Mihai Bravu 281

Tel: 0213140848

Fax: 0213140849

E-mail:

Web: www.medix-co.ro

L
8:00-22:00
V
8:00-22:00
M
8:00-22:00
S
8:00-20:00
M
8:00-22:00
D
Inchis
J
8:00-22:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!