Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medicover Pediatrie Victoriei

Medicover Pediatrie Victoriei
Grupul european dedicat sanatatii tale

Prezentare Medicover Pediatrie Victoriei

Vezi toata descrierea

Situata in cadrul clinicii Medicover Victoriei, clinica dedicata copiilor ofera o gama completa de specialitati medicale precum si acces la Cursul de Prim Ajutor dedicat parintilor.

Somnul este un factor critic implicat in cresterea si dezvoltarea cerebrala a copiilor. In Clinica de Pediatrie Medicover ne propunem sa identificam si sa tratam toate tulburarile de somn aparute la copil – de la primele luni de viata si pana in adolescenta: insomnie, somnolenta, parasomnii, sindrom de apnee in somn, oprirea respiratiei in somn, rutine inadecvate de somn.
O echipa medicala completa se ocupa de depistarea, diagnosticarea si instituirea tratamentului pentru copii. Evaluarea presupune obtinerea unui istoric amanuntit, aplicarea de scale si chestionare, examen fizic complet, examen O.R.L, psihiatric, neurologic – precum si investigatii in timpul zilei si investigatii nocturne – pulsoximetria, poligrafia, polisomnografia - toate acestea vor fi adaptate fiecarui copil in functie de varsta si simptomatologie.

Kinetoterapia pediatrica ajuta la depistarea si tratarea precoce a problemelor sugarilor si copiilor, implicand o gama larga de afectiuni musculo-osteo-articular. Programul de kinetoterapie este personalizat si se aplica pe baza trimiterii si recomandarilor medicului, in functie de varsta copilului. In acest sens comunicarea dintre medic si kinetoterapeut este esentiala in procesul de recuperare medicala.

Medicover Pediatrie Victoriei

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu nr. 16-20, etaj 2, Sector 1,

Tel: 0213104410

E-mail:

Web: http://www.medicover.ro/clinici/medicover-pediatrie

L
8:00-20:30
V
8:00-20:30
M
8:00-20:30
S
8:00-14:00
M
8:00-20:30
D
Inchis
J
8:00-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!