Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medicover Brasov

Medicover Brasov
Împreună avem grijă de sănătatea ta!

Prezentare Medicover Brasov

Vezi toata descrierea

Clinica multidisciplinara Medicover Brasov asigura consultatii, investigatii si proceduri medicale in peste 17 specialitati medicale. Acopera servicii de preventie, diagnostic si tratament pentru afectiuni din specialitati precum Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Gastroenterologie, Obstetrica-Ginecologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie si altele. Consultati in partea de jos a paginii lista completa de specialitati si servicii medicale decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Dispune de punct de recoltari analize de laborator si este Centru de Vaccinare Internationala acreditat pentru administrarea vaccinurilor si eliberarea certificatului international de vaccinare, document necesar pentru calatoriile in anumite destinatii unde este solicitata dovada vaccinarii inainte de intrarea in tara.

Clinica Medicover Brasov asigura servicii complete de Medicina muncii, atat in clinica, cat si la sediul companiilor, fiind dotata cu echipamente moderne dedicate explorarilor functionale necesare pentru Medicina muncii: EKG, spirometru, audiometru, viziotest.

Cele 12 cabine ale clinici sunt prevazute cu aparatura moderna menita sa sustina experienta cadrelor medicale in stabilirea diagnosticelor si recomandarea tratamentelor adecvate: ecografe, video-endoscop, video-colposcop, monitor functii vitale, holtere, EKG, test de efort.

Medicover Brasov

BRASOV

Brasov

Adresa: Strada Scolii nr. 8, 500059

Tel: 0219896

E-mail:

Web: https://www.medicover.ro/clinici/clinica-brasov-medicover,42,d,178

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!