Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

MEDICAL PREVENT SRL

MEDICAL PREVENT SRL

Prezentare MEDICAL PREVENT SRL

Vezi toata descrierea

MEDICAL PREVENT SRLeste autorizata de catre Ministerul Sanatatii prin Autoritatea de Sanatate Publica Brasov sub nr.509/2008

MEDICAL PREVENT SRL este o companie medicala tanara, specializata in medicina muncii, care are in componenta sa o unitate mobila de medicina muncii, unitate ce presteaza servicii de medicina muncii la sediul companiilor solicitante.

Asiguram clientilor nostrii toata gama de servicii medicale in conformitate cu stipularile legale pentru acest tip de profesie.

Serviciul de medicina muncii urmareste identificarea riscurilor profesionale si testarea aptitudinii in munca angajatilor, promovarea starii de sanatate a acestora, preventia imbolnavirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al bolilor profesionale si al celor legate de profesie, scaderea absenteismului la munca.

Servicii

  • Medicina muncii
  • Medicina de familie

Organizarea activitatilor medicale pentru controlalele medicale periodice tine seama de orarul angajatilor dvs.

Mentionam ca exista posibilitatea ca echipa noastra sa efectueze examenele medicale si investigatiile (recoltari analize, EKG, audiometrie, probe functionale respiratorii) la sediul companiei dvs.

Tarifele practicate sunt ACCESIBILE si NEGOCIABILE in functie de numarul de angajati si tipul solicitarilor: contracte permanente sau solicitari pentru diverse investigatii.

MEDICAL PREVENT SRL

BRASOV

Brasov

Adresa: Calea Bucuresti, nr.9,bl.43,ap.1, Centrul Medical BIOSSAN

Tel: 0744496446

Fax: 0368462243

E-mail:

Web: www.medicalprevent.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!