Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CRISTADENT

CRISTADENT

Prezentare CRISTADENT

Vezi toata descrierea

Inaugurarea cabinetului s-a facut in anul 2001, cand sub sigla Cristadent s-au reunit multe din specialitatile cautate de pacienti:
stomatologie,
ginecologie,
pediatrie,
ORL,
medicina interna,
ecografie abdominala si ginecologica,
ecografie cardio-vasculara,
analize de laborator
radiologie stomatologica.

Investitiile in aparatura medicala de ultima ora, largirea ariei de acoperire a serviciilor medicale precum si corpul medical format din medici primari si specialisti cu multa experienta si de mare probitate profesionala, au reusit de-a lungul anilor, sa aline suferintele a sute de bolnavi care au trecut pragul cabinetului nostru. Profesionalismul, corectitudinea, flexibilitatea si experienta sunt principalele puncte forte ale echipei noastre.

Prin activitatea pe care o desfasuram ne propunem sa educam pacientii in scopul prevenirii afectiunilor medicale, printr-o monitorizare continua a starii de sanatate.

Centrul medical Cristadent isi propune sa ofere servicii medicale la standarde ridicate. Respectarea normelor de calitate, acuratetea rezultatelor oferite in timp util, precum si instruirea periodica a personalului ne ajuta sa crestem increderea pacientilor in serviciile pe care le oferim.

Politetea si respectul fata de pacient, regula de aur a fiecarui cadru medical, impreuna cu dorinta de a face bine, ne-au adus recunoasterea ca un cabinet serios si onest din partea celor care au apelat la serviciile noastre.

CRISTADENT

BRASOV

Brasov

Adresa: Bd. Al.Vlahuta,Nr.51,Bl.1,Sc.B,Ap.2

Tel: 0268313645

Fax: 0368 815 434

E-mail:

Web: www.cristadent.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!