Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

M&M DENTAL TEAM

M&M DENTAL TEAM

Prezentare M&M DENTAL TEAM

Vezi toata descrierea

Obiectivul M&M Dental Team este de a oferi pacientilor servicii dentare la cel mai inalt nivel, intr-o atmosfera confortabila si relaxanta. Pacientii nostri sunt prietenii nostri si cunoscandu-vape fiecare in parte ne permite sastabilim un plan de tratament individualizat. Consideram ca, o relatie medic-pacient bazata pe prietenie ne oferaocazia de a fi mai receptivi la problemele, ingrijorarile sau intrebarile pe care le aveti cu privire la tratamentele dentare.

Tratamentele sunt efectuate in condiţii de maximã siguranţã, respectand toate normele internaţionale cu privire la utilizarea mãnuşilor, mãştilor de unicã folosinţã, dezinfecţia podelelor, mobilierului şi suprafeţelor de lucru cat şi sterilizarea instrumentarului.

Sterilizarea se face cu ajutorul autoclavului (pe baza de aburi la presiuni foarte ridicate), parametrii de sterilizare sunt controlaţi electronic iar instrumentarul este sigilat in pungi individuale cu indicator de sterilizare, astfel incat exista siguranţa unei sterilizãri optime.

Suprafeţele podelelor sunt acoperite cu covor PVC cu particule de quartz cu efect antibacterian. Soluţiile utilizate pentru dezinfecţia podelelor şi a suprafeţelor de lucru sunt de cea mai bunã calitate, astfel incat acestea asigurã dezinfecţia totalã.

Clinica noastra are in dotare radiologie dentara digitala (Sirona, Germania), cu pana la 90% mai putine radiatii, apex locator (ajuta la stabilirea lungimii de lucru a canalului radicular), aparate de detartraj de cea mai buna calitate, camera intraorala, autoclav (pentru sterilizarea instrumentarului).

Tratamente

  • Terapie Conservatoare
  • Protetică
  • Chirurgie oro-dentară
  • Estetică dentară
  • Endodonţie
  • Ortodontie

M&M DENTAL TEAM

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Str. ONESTI, Nr. 37, Constanta

Tel: 0341465635

E-mail:

Web: www.mmdentalteam.com

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
10:00-17:00
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!