Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

LABORATOARELE BIOLUMIMEDICA

LABORATOARELE BIOLUMIMEDICA

Prezentare LABORATOARELE BIOLUMIMEDICA

Vezi toata descrierea

Infiintat la inceputul anului 2006, LABORATORUL BIOLUMIMEDICA, s-a dorit a fi un laborator specializat pe probe de parazitologie, intestinala sau cutanata, dorinta reiesita dintr-o nisa libera identificata pe piata laboratoarelor de analize medicale. Convingerea aceasta a reiesit insa si din experienta vasta si din multiplele specializari ale d-nei dr. Biolog pr. Luminita Stamatin, care este si fondatorul acestui laborator. Laboratorul s-a dezvoltat apoi ca un laborator complet, cu toate specialitatile de laborator: parazitologie, hematologie, biochimie, imunologie, serologie, bacteriologie, micologie si citologie.

Laboratorul are in dotare o aparatura medicala moderna, complet computerizata (care permite transmiterea automatizata a cererilor de analiza spre aparate si a rezultatelor catre serverul central al bazei de date) , o echipa profesionista, compusa din personal calificat si dedicat pacientului. In prezent laboratorul are un numar de 13 angajati din care 11 sunt strict specialisti de laborator, 3 medici primari de laborator, 2 biologi, 3 biochimisti, un biofizician si 2 asistenti de laborator.
La inceputul anului 2013, LABORATORUL BIOLUMIMEDICA, se afla de 7 ani in contract cu CASMB. LABORATORUL BIOLUMIMEDICA deserveste un numar de 30 000 pacienti pe an, care se pot prezenta la laborator fie cu bilet de trimitere decontat de CASMB, fie cu plata. Calitatea rezultatelor analizelor medicale este verificata prin efectuare de teste de control intern zilnice si prin participarea lunara la programe de control extern organizate de societati profesionale si companii de prestigiu din U.E.. Astfel BIOLUMIMEDICA s-a aliniat rapid la cerintele de calitate ale standardelor europene dupa implementarea standardului de calitate ISO 15189:2007 (certificate de acreditare RENAR , nr LM 372/2010).

La momentul actual BioLumiMedica ofera servicii de :

medicina de familie
medicina muncii
analize de laborator
homepatie
gemoterapie


Biolumimedica isi doreste sa dezvolte un sistem de sanatate performant din punct de vedere tehnic , un sistem accesibil in care sa primeze profesionalismul si respectul fata de pacienti. Astfel am deschis la inceputul anului 2013 un nou laborator situat in Centrul Medical Brancusi si colaboram cu medici din toate domeniile medicale pentru a oferii servicii medicale coplexe. In anul 2013 BioLumiMedica isi propune sa vina in intimpinarea pacientilor cu CARDUL BioLumiMedica, un card prin care acestia beneficiaza de discounturi la laboratoarele de analize medicale si la medicii cu care BioLumiMedica colaboreaza.
Afectiunile de sanatate fac parte din viata noastra de zi cu zi si din pacate simptomele nu le luam in considerare decat in momentul in care este prea tarziu pentru a preveni si trebuie tratate de catre medici specialisti prin investigatii costisitoare.
Prin CARDULBioLumiMedica doreste sa usureze accesul pacientilor la sansa fiecaruia la o viata sanatoasa.
Conducerea laboratorului a hotarat un regim de discount pentru anumite categorii de pacienti, selectati dupa gradul de fidelitate, sau dupa situatia sociala. In sprijinul pacientilor executam si recoltari la domiciliu, analize de urgenta sau cu prioritate. Ne-am specializat pe oferte cuprinzand pachete pentru gradinite, case de batrani sau pentru medicina muncii. Oferim servicii complete de medicina muncii si evaluari psihologice pentru medicina muncii si siguranta circulatiei.

LABORATOARELE BIOLUMIMEDICA

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Serban Voda nr. 232-234, Sector 4, Bucuresti
Strada Valea Doftanei 113, Sector 6, Bucuresti

Tel: 0726124450

Fax: 021.336.01.26

E-mail:

Web: http://www.biolumimedica.ro

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
8:00-14:00
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!