Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Medical CMMH

Cabinet Medical CMMH

Prezentare Cabinet Medical CMMH

Vezi toata descrierea

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul medical privat, Centrul Medical CMMH ofera pacientilor sai o gama completa de analize de laborator si medicina a muncii.

 

 

Investitiile in aparatura medicala de ultima ora, largirea ariei de acoperire a serviciilor medicale precum si colaborarea cu o intreaga echipa de medici bine pregatiti sunt principalele preocupari ale companiei noastre, astfel incat pacientii care apeleaza la serviciile noastre sa fie pe deplin multumiti. Profesionalismul, corectitudinea, flexibilitatea si experienta sunt principalele atuuri ale echipei noastre.

Prin activitatea pe care o desfasuram ne propunem sa educam pacientii in scopul prevenirii afectiunilor medicale, printr-o monitorizare continua a starii de sanatate.

 

Centrul medical CMMH isi propune sa ofere servicii medicale la standarde ridicate, prestate de personal foarte bine pregatit profesional. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra,CMMH ofera servicii de prelevare a probelor biologice precum si efectuarea testelor de medicina a muncii la domiciliul dumneavoastra sau la sediul companiei. Respectarea normelor de calitate, acuratetea rezultatelor oferite in timp util si interpretarea corecta a acestora, precum si instruirea periodica a personalului ne ajuta sa crestem increderea pacientilor in serviciile pe care le oferim.

Serviciile oferite

 

Inca de la inceputul activitatii, CMMH si-a propus sa ofere pacientilor sai servicii medicale complete, motiv pentru care din anul 2011 laboratorul nostru ofera o serie completa de analize si teste personalizate in functie de nevoile pacientilor. In cadrul laboratorului CMMH puteti beneficia de urmatoarele categorii de analize medicale:

 

Analize de laborator:

  • Analize de Biochimie
  • Analize de Hematologie
  • Analize de Microbiologie
  • Markeri (boli autoimune, endocrini, tumorali, virali)

 

Medicina muncii: care se preocupa de monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin:

  • examene medicale la angajare
  • examene medicale de adaptare
  • control medical periodic (anual sau semestrial in functie de specificul activitatii

 

De asemenea, laboratorul CMMH se afla in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (C.A.S.M.B.) si are peste 40 de contracte cu unitati economice si institutii.

 

 

Cabinet Medical CMMH

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea 13 Septembrie , nr. 193, cod 050733

Tel: 0213202037

E-mail:

Web: www.cmmh.ro

L
7:30-14:30
V
7:30-14:30
M
7:30-14:30
S
Inchis
M
7:30-14:30
D
Inchis
J
7:30-14:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!