Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

KINETOLEX

KINETOLEX
REDESCOPERA MOBILITATEA

Prezentare KINETOLEX

Vezi toata descrierea

Inca din anul 2012 ne-am straduit sa punem bazele unei echipe specializate, care sa asigurare prestarea unor servicii terapeutice de calitate. Formata dintr-un grup de terapeuti cu studii in kinetoterapie, echipa Kinetolex deserveste o gama larga de servicii de recuperare medicala la cabinetul nostru cat si la domiciliul pacientului. De la servicii de Fizioterapie, Gimnastica Medicala, Kinesio-Taping,Terapia McKenzie, Terapia Yumeiho, Masaj Terapeutic, Gimnastica Gravide, Servici de Masaj la Evenimente si Biroul Pacientului si terapie bazata pe Lipitori Medicinale ''HIRUDO TERAPIE''.  

Pornind de la dorinta de a schimba starea de sanatate a populatiei ne-a determinat sa punem bazele un centru de recuperare complex si dotat cu aparatura performanta in Bacau.

Cu cea mai mare bucurie, putem afirma ca o serie de pacienti fideli pot garanta calitatea serviciilor noastre. Intampini probleme locomotorii sau vrei sa te bucuri de o stare de bine? Kinetolex va acorda tot sprijinul de care aveti nevoie ca starea dumneavoastra sa se imbunatatiasca.

KINETOLEX

BACAU

Bacau

Adresa: Str. 9 Mai nr 52

Tel: 0748010606

E-mail:

Web: www.kinetolex.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!