Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie

Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie
Ai curaj! Sterge-ti ochii! Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus!

Prezentare Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie

Vezi toata descrierea

           De unde porneste ideea initiala de a practica psihologia? Din nevoia impetuoasa de a ajuta pe oricine are nevoie de sustinere, de empatie, de intelegere, impletita cu anumite experiente traite si in principal din ceea ce am invatat in urma lor! Este o cunoastere pe care, daca ai posibilitatea, poti sa o imprastii in jurul tau, poti sa fii de folos oricui iti solicita ajutorul! Daca simtiti nevoia unei clarificari, daca va este dificil sa vedeti solutionarea problemelor ivite, va ies in intampinare cu mult drag! Si inteleg sa fac lucrul acesta intr-o modalitate suportiva, deoarece am credinta ca fiecare persoana are propriile resurse si totodata propriile rezolvari ale eventualelor probleme, acesta fiind motivul pentru care nu cred in existenta unor "retete" universale aplicabile tuturor ci, din contra, imi doresc sa va ajut sa gasiti acea rezolvare care se pliaza pe temperamentul dumneavostra!

           Cu referire la grupul de dezvoltare personala ve pare vi-l propun,simt nevoia catorva sublinieri: este ivit din constantarea facuta de-a lungul timpului ca, in prezentul vesnic nou si plin de informatii, un copil se dezvolta mult mai usor si frumos daca reuseste sa capete siguranta si increderea in sine necesare pentru echilibru emotional, daca invata sa aiba in orice actiune motivatie interioara si siguranta.
           Pot parea vorbe pretentioase dar cu totii ne dorim ca, pentru copiii nostri, relationarea cu ceilalti sa fie un act facil, vrem sa-i privim cum se integreaza si fac fata oricaror provocari zambind, pentru ca stim ca sunt capabili de foarte multe! Iar pentru toate acestea nu au nevoie decat de siguranta si certitudinea pe care o pot obtine din reactia celorlalti, pentru ca si ei, ca si noi, se raporteaza la cei din jur…
De aceea imi doresc sa creez un spatiu in care sa se dezvolte si sa invete ca au resursele necesare de a se integra, un loc in care sa descopere ca si altii au probleme similare, sa invete din greselile celorlalti dar si din reactiile acestora fata de propriul comportament!

Istrate Marina Cabinet Individual de Psihologie

CONSTANTA

Constanta

Adresa: B-dul.Al.Lapusneanu nr.117, Bl.AL4, Ac.A, Ap.11

Tel: 0732750706

E-mail:

Web: www.cabinetpsihologie.biz

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-18:00
M
9:00-19:00
D
9:00-16:00
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!