Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

IMAMED Bucuresti

IMAMED Bucuresti
Bucura-te de sanatate!

Prezentare IMAMED Bucuresti

Vezi toata descrierea

Pentru ca IMAMED intelege nevoile pacientilor sai, am lansat un Centru Medical Multidisciplinar, ce ofera expertiza pentru specialitatile Radiologie-Imagistica Medicala (RMN, CT, Mamografie Digitala 3D, Ecografie, Osteodensitometrie DEXA), Cardiologie, Obstetrica Ginecologie, Dermatologie, Endocrinologie, si Neurologie!

Totodata, la noi se pot recolta Analize de Laborator, atat de sange cat si examen Babes-Papanicolau si secretie vaginala si cultura de col.

Ne straduim sa atingem excelenta in tratamentul bolnavilor si sa va oferim o experienta sigura, placuta si confortabila, astfel incat noul sediu IMAMED dispune de un spatiu generos si este echipat cu aparatura de specialitate din ultima generatie:  ecograf specializat pentru ultrasonografie transvaginala ce deserveste sectorul de Ginecologie, ecograf cu sonda cardio ce deserveste sectorul de Cardiologie, ecograf specializat pentru ultrasonografie abdominala pentru sectorul de Medicina Interna, ecografie Doppler pentru vase de sange, ecografie de sarcina pentru Obstetrica, ecografie testiculara si de prostata, electrocardiografie extrem de exacta, monitorizare Holter EKG si de TENSIUNE performanta cu aparatura nou aparuta, colposcopie pentru monitorizarea leziunilor colului uterin, etc.

Alaturi de aparatura moderna vine competenta medicilor care o utilizeaza, echipa IMAMED cu experienta va ofera consultatii de specialitate, pentru un diagnostic precoce si corect si tratament corespunzator pentru a va ajuta sa va bucurati de sanatate!

 

Centrul medical IMAMED isi asteapta pacientii de luni pana vineri, intre orele 09.00-20.00, pe Calea Giulesti Nr 41B, sector 6, Bucuresti.

Pentru programari telefonice va rugam apelati 031 9913 sau programati-va online pe site-ul www.imamed.ro, unde veti gasi si lista de preturi si de pachete de servicii pe care le oferim, de exemplu pentru monitorizarea starii de sanatate individualizata pentru barbati si femei!

Va multumim pentru ca ne alegeti pentru a avea grija de dumneavoastra. Sunteti motivul pentru care ne aflam aici.

Centrul Medical IMAMED

Bucura-te de Sanatate!

IMAMED Bucuresti

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Giulesti Nr 41B, Sector 6, Bucuresti , 050855

Tel: 0319913

E-mail:

Web: www.imamed.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-16:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!