Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Hyperclinica MedLife Râmnicu Vâlcea

Hyperclinica MedLife Râmnicu Vâlcea
MedLife - Facem România bine!

Prezentare Hyperclinica MedLife Râmnicu Vâlcea

Vezi toata descrierea

Hyperclinica MedLife Râmnicu Vâlcea a fost inaugurată în anul 2016 ca parte din strategia MedLife de extindere a serviciilor medicale de calitate la nivel național.

În prezent, hyperclinica reunește specialiști cu o valoroasă expertiză și recunoaștere în domeniul medical și dispune de aparatură modernă. 

- O atenție deosebită a fost acordată dezvoltării departamentului Obstetrică - Ginecologie, venind astfel în întâmpinarea pacientelor atât prin programe de prevenție dedicate sănătății femeii, cât și de monitorizarea sarcinii până la termen.
- În contextul cazuisticii frecvente, specialitatea Alergologie răspunde pacienților adulți și copii prin teste specifice, explorări funcționale, diagnosticare și stabilirea unui protocol de tratament
- Adresabilitatea serviciilor medicale MedLife determinată atât de gama de servicii în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea, cât și de campaniile de prevenție specifice, desfășurate periodic, atât pentru serviciile medicale clinice, cât și pentru cele paraclinice.
- Integrarea serviciilor de recoltare analize de laborator în portofoliul clinicii pentru a deservi cu celeritate pacienții.
- Asigurarea intervențiilor chirurgicale specifice pentru specialitățiile Dermatologie și Chirurgie Generală în regim ambulatoriu.

Hyperclinica MedLife Râmnicu Vâlcea

VALCEA

Afanata

Adresa: Str. Nicolae Epure Nr.15, Ramnicu Valcea

Tel: 0250960

E-mail:

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!