Clinica medicala

Hyperbarium

Hyperbarium
5
din 0 voturi
Dr.Sturz Ciprian Alin

Dr. Sturz Ciprian Alin

Specialitate: Chirurgie generala
Programare
Competente: Specialist în medicina hiperbară
Descriere specialist: Dr. Sturz Ciprian este un medic cu o experiență de aproape 15 ani în domeniul medical, dintre care 14 ani în chirurgie și un an în medicina internă. El a lucrat în unele dintre cele mai renumite spitale din Germania, inclusiv Klinikum Nürnberg, Klinikum Roth și altele.

Dr. Sturz a făcut progrese semnificative în timpul activității sale în Germania, experiența sa vastă în chirurgie aducându-i colaborări cu chirurgi de top din întreaga lume, perfecționându-și abilitățile și învățând tehnici chirurgicale avansate. Dr. Ciprian a petrecut un an în medicina internă, explorând domeniul dintr-o perspectivă mai amplă și dobândind cunoștințe valoroase despre diagnostic și tratament. Această experiență i-a permis să înțeleagă mai bine interconectarea diferitelor aspecte ale sănătății pacientului și să ofere îngrijire holistică și personalizată.

După ani de muncă și dedicare în Germania, a decis să se întoarcă în România pentru a contribui la întemeierea celui mai modern Centru de Medicină Hiperbară din țară. Această inițiativă rezonează cu viziunea sa de a aduce tratamente inovatoare și tehnologii avansate pacienților români. Clinica Hyperbarium oferă terapii hiperbarice de ultimă generație, care au demonstrat eficiență în tratarea unor afecțiuni precum rănile cronice, osteomielita, leziunile de radiații și multe altele.

Dr. Ciprian este recunoscut pentru abordarea sa empatică și pentru faptul că se asigură că pacienții primesc tratamentul adecvat și că sunt implicați în deciziile legate de sănătatea lor. În plus, el își completează constant cunoștințele medicale prin participarea la conferințe și cursuri de specializare, pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament pacienților săi.

Hyperbarium

BIHOR

Oradea

Adresa: Calea Clujului 292/A

Tel: 0359442255

E-mail:

Web: https://hyperbarium.com/ro/

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
9:00-16:00
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.