Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Gingival Protect

Gingival Protect

Prezentare Gingival Protect

Vezi toata descrierea

Gingival Protect este un tratament inovator al parodontopatiei (cunoscuta in "termeni populari" ca si paradontoza) constand in folosirea in timpul liber a 2 gutiere foarte subtiri din plastic care se muleaza perfect pe dintii si gingiile dumneavoastra.

Acestea au incorporate minerale care genereaza semnale fizice echivalente cu "muzica" ce determina regenerarea prin propriile celule ale pacientului care vor fi atrase catre zona afectata.

Pentru a beneficia de acest tratament exista deja un mecanism de turism dentar care va avea grija ca dumneavoastra sa va intalniti cu specialistii nostrii. Gingival Protect este utilizat acasa, de catre pacient in perioadele libere ale acestuia, orarul fiind foarte flexibil.

Efectul se cumuleaza si am demonstrat histologic regenerarea gingiei dupa 2 luni de utilizare.

Procedeul nu este dureros, necesita o simpla amprentare a arcadelor dentare si s-a demonstrat ca poate fi folosit si in scop preventiv, neexistand nici un efect advers detectat pana in acest moment.

Folosind metoda in scop preventiv vom intari rezistenta epiteliului jonctional in fata factorilor distructivi (microbi, tutun) si vom putea intarzia (sau chiar evita) pierderea dintilor.

Gingival Protect

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea 13 Septembrie nr 235

Tel: 0723209290

E-mail:

Web: www.gingivalprotect.ro

L
10:00-20:00
V
10:00-20:00
M
10:00-20:00
S
10:00-14:00
M
10:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!