Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Stomatologica JUST SMILE

Clinica Stomatologica JUST SMILE
Dental Glamour

Prezentare Clinica Stomatologica JUST SMILE

Vezi toata descrierea

Clinica-stomatologica-Just-Smile-implant-dentar-dentist-albire-endodontie-microscop-protetica-parodontologie-ortodontie-intrebari-frecvente-page

Cine suntem

Suntem o echipa dedicata de specialisti, cu experienta in stomatologie generala, implantologie, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, parodontologie, endodontie. Competentele noastre acopera toata gama de interventii stomatologice la cele mai exigente standarde medicale si de satisfactie a pacientilor. Suntem ajutati in eforturile noastre de echipamente medicale de ultima generatie si de sistemele de monitorizare si informare electronica a pacientilor.  

Cum ne numim

Numele nostru este atat un motto cat si un deviz: JUST SMILE. Ne propunem nu numai sa readucem zambetul pe chipul pacientilor, ci chiar mai mult de atat: sa-i facem sa radieze de sanatate si sa imbratiseze atitudinea DENTAL GLAMOUR promovata in cadrul clinicii JUST SMILE prin servicii premium.

Cu ce ne mandrim

 • Experienta

Echipa JUST SMILE este formata din specialisti cu experienta in toate specialitatile dentare: stomatologie generala, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, implantologie, ortodontie, endodontie, pedodontie si parodontologie.

 • Aparatura/Materiale

Clinica stomatologica JUST SMILE dispune de trei cabinete stomatologice, dotate cu tehnologie de ultima generatie permitand tratamente medicale si estetice de o inalta calitate:

 • lampa de albire cu Accelerator de Albire
 • microscop Carl Zeiss
 • Apex Locator
 • scaune stomatologice cu unituri dentare Castellini
 • camera video intraorala
 • sisteme avansate de amprentare
 • aparat de radiologie digitala retroalveolara
 • camera speciala pentru sterilizare
 • echipamente si aparatura speciala pentru operatiile de inserare implanturi dentare

Igiena si confortul pacientilor sunt pe primul plan: clinica stomatologica JUST SMILE beneficiaza de un aparat autoclav destinat sa lucreze dupa metoda pre-vacuum fractionat, ceea ce conduce la un control ridicat al igienei si un control interactiv al mediului de sterilizare.  

Principii de lucru

 1. 1.    COMUNICAREA

Elaborarea unui plan complex de tratament personalizat se face prin consultarea tuturor specialistilor din echipa JUST SMILE  si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament. Comunicarea in interiorul echipei si in special comunicarea cu pacientii reprezinta primul pas in crearea unei relatii de lunga durata intre medic-pacient.

 1. 2.    PROFESIONALISM

Avem ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale, care includ onestitatea, confidentialitatea si etica.

 1. 3.    EXCELENTA IN SERVICIILE STOMATOLOGICE

Medicii nostri participa in mod constant la congrese medicale si seminarii de specialitate atat in tara cat si in strainatate. In permanenta, intreaga noastra activitate este supusa unor proceduri riguroase de mentinere si imbunatatire a calitatii serviciilor medicale oferite, grija pentru pacient fiind pilonul de baza in jurul caruia ne centram activitatea. Din momentul in care pacientul intra in sala de asteptare este intampinat de o atmosfera placuta si relaxanta in conditii de maxim confort, ajutand astfel la eliminarea stresului inerent unei vizite intr-un cabinet stomatologic. In acest scop, sala de asteptare este dotata cu fotolii si masute cu reviste si totodata o plasma unde pacientii nostri isi pot alege programul preferat de vizionare. Clinica este dotata cu internet wireless in sala de asteptare, astfel incat dumneavoastra sa  puteti naviga pe internet in voie. Dupa completarea chestionarului de sanatate cu datele personale, pacientul este condus de asistenta in cabinet, unde  dialogul deschis intre medic-pacient permite luarea celor mai bune decizii in ceea ce priveste un plan de tratament personalizat,. Astfel, medicul stomatolog va evalua starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament si despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai scurt a problemelor dentare. Profesionalismul prin care se remarca medicii din echipa cat si aparatura din dotare fac ca orice tip de tratament stomatologic sa se realizeze in scurt timp si fara niciun efort din partea pacientului. Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare si totodata ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.  

Unde ne gasiti?

Clinica JUST SMILE beneficiaza de o locatie centrala, intr-o cladire istorica din apropierea Parcului Cismigiu ce aminteste de Micul Paris si se evidentiaza prin eleganta si rafinamentul cabinetelor decorate într-un stil modern, cu imagini ale celebritatilor de la Hollywood: Charlie Chaplin, Marilyn Monroe si Fred Astaire. Astfel, doar pasind in cabinetele JUST SMILE, va veti putea transpune intr-unul dintre starurile hollywoodiene, prin prisma ambientului personalizat si prin atentia acordata de catre personalul nostru.

De ce Just Smile

Pentru ca stim ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire. Zambim pentru ca si celalalt zambeste. Zambim ca sa alungam tristetea si sa inducem entuziasmul. Zambim pentru ca zambetul constituie cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zambeste cu noi, JUST SMILE.

Clinica Stomatologica JUST SMILE

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Stirbei-Voda nr. 38

Tel: 0213111222

E-mail:

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-15:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!