Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Denttaglio Clinic

Denttaglio Clinic
PREMIUM DENTISTRY EXPERIENCE

Prezentare Denttaglio Clinic

Vezi toata descrierea

Denttaglio  este un concept care a fost construit din dorința de a oferi pacienților o  experiență premium, de neegalat în medicina dentară. 
  
 Credem în puterea zâmbetelor. Credem că strălucirea unui zâmbet frumos scoate la iveală lumina interioară a fiecărei persoane. Credem că zâmbetul înseamnă emoție, înseamnă expresivitate, înseamnă libertatea de exprimare a fiecăruia dintre noi, dar și curajul de a fi noi înșine și de a ne simți confortabil în pielea noastră.  
  
 În viziunea noastră, detaliile formează întregul. 
  
 Denttaglio Clinic este o clinică cu un concept unic, dotată cu tehnologie de ultimă generație. Prin căldură, atenția la detalii, ambientul modern creăm pacienților o stare de încredere și siguranță. 
  
  Clinica Denttaglio dispune de toate facilitățile necesare pentru a trata de la cele mai simple la cele mai complexe cazuri clinice. Facilitățile includ 4 săli de tratament, centru de imagistică, studio foto-video și un centru de cursuri. 
  
 Denttaglio se numără printre puținele clinici din România care oferă o simulare digitală a terapiilor, înainte de începerea propriu-zisă a acestora. Astfel, cu ajutorul tehnologiei digitale (poze, video, radiografii) creăm dosarul digital al pacientului, pe baza căruia simulăm cea mai bună și personalizată opțiune de tratament. Totul este gândit și planificat în detaliu.  
  
 ​ 

Denttaglio Clinic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca nr 35

Tel: 0733733030

E-mail:

Web: www.denttaglio.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-17:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!