Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Fizioterapie Kinetoterapie Elipetro Med Piatra Neamt

Fizioterapie Kinetoterapie Elipetro Med  Piatra Neamt
Recuperare fizicală şi fiziokinetoterapie

Prezentare Fizioterapie Kinetoterapie Elipetro Med Piatra Neamt

Vezi toata descrierea

Elipetro Med  este o societate privată, care are ca activitate servicii medicale de fizioterapie, kinetoterapie şi formare profesională, înfiinţată în 2005 în Piatra Neamţ.

  Departamentul de fiziokinetoterapie ELIPETRO MED – MICROMEDICA este o unitate, care oferă o excelentă alternativă a bazelor de tratament de stat, oferind intimitate (standuri de tratament separate), un program flexibil şi adaptat pacienţilor care doresc consultaţii şi tratamente la ore mai puţin accesibile, inclusiv sâmbăta. Programele de recuperare se desfasoară dupa o evaluare amănunţită a pacientului, efectuată de căre un specialist fizioterapeut /kinetoterapeut şi în baza evaluarii clinice i se va concepe pacientului un program individulalizat de recuperare potrivit afecţiunii şi caracteristicilor acestuia. Noi venim în ajutorul pacientului cu abordare interdisciplinară atât de consult cât şi de recuperare, având sprijinul medicilor ortopezi, imagişti, neurologi, reumatologi, internişti, dermatologi, cardiologi şi endocrinologi, din Clinica medicală Micromedica.

  Departamentul de recuperare pediatrică ELIPETRO MED – ANASTASIA este primul sistem integrat de consult şi tratament destinat exclusiv copiilor, fiind practic o premieră ca şi concept în judeţul Neamţ. Experienţa acumulată în recuperarea medicală pediatrică o punem în practică alaturi de cei mai buni medici pediatri neurologi, ortopezi, internişti, alergologi, imagişti, psihologi, logopezi, etc. din clinică, practic fiind prima echipă interdisciplinară pediatrică. Ne mai bucurăm de suportul tehnic al colegilor de la Kineto Dema din Bucureşti în ceea ce priveşte cazurile grave de paralizii cerebrale şi de deviaţii ale coloanei vertebrale la copii şi nu numai.

  Departamentul de recuperare geriatrică este ELIPETRO MED – CĂMIN PERSOANE VÂRSTICE ROZNOV este un alt proirect ambiţios al societăţii noastre, realizat printr-un excelent parteneriat, pentru a oferi servicii de masaj medical şi kinetoterapie persoanelor nedeplasabile, cu nevoi speciale, dar şi celor din exteriorul unităţii. Tratamentele se efectuează în cabinetul din aripa stângă a căminului şi la patul bolnavului pentru beneficiarii nedeplasabili din cămin.

  Dotarile departamentelor sunt de ultimă generaţie îngloband tehnologie de vârf  în domeniul electroterapiei, laserterapiei şi kinetoterapiei, astfel paleta de proceduri fiind într-o îmbogăţire continuă. Oferim experienţă profesională de peste 14 ani în domeniul fiziokinetoterapiei, cu o bogată cazuistică, fiind practic pionieri în recuperarea medicală în Judeţul Neamţ.

 

Fizioterapie Kinetoterapie Elipetro Med Piatra Neamt

NEAMT

Piatra-Neamt

Adresa: Petru Rares nr.20, in cadrul Clinicii Medicale Micromedica , etaj 1 cabinetele 18 si 26

Tel: 0732795959

E-mail:

Web: http://www.elipetromed.ro

L
8:00-18:00
V
8:00-18:00
M
8:00-18:00
S
Inchis
M
8:00-18:00
D
Inchis
J
8:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!