Clinica medicala

Elipetro Med – Piatra Neamţ

Elipetro Med – Piatra Neamţ
Clinică Medicală de fiziokinetoterapie şi recuperare Elipetro Med – Piatra Neamţ
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Elipetro Med – Piatra Neamţ

Vezi toata descrierea

  Elipetro Med  este o societate privată, cu activitate servicii medicale de fiziokinetoterapie şi recuperare, înfiinţată în 2005 în Piatra Neamţ . Activitatea societăţii se desfăşoară în trei locaţii şi departamente distincte.

   Departamentul de fiziokinetoterapie și recuperare din cadrul Clinicii MICROMEDICA – MEDLIFE este o unitate, care oferă o excelentă alternativă a bazelor de tratament de stat, oferind terapii de recuperare de ultimă generație cu ajutorul aparaturii ultramoderne din doatare. Paleta de terapii și proceduri este într-o constantă îmbunătățire, fapt confirmat de activitatea științifică a șefului de departament care este autor de cărți și articole de specialitate în reviste ”Web Of Science”. Programele de recuperare medicală se desfasoară dupa o evaluare amănunţită a pacientului, efectuată de către specialiști fizioterapeuți. Noi venim în ajutorul pacientului cu abordare interdisciplinară, având tot sprijinul medicilor ortopezi, imagişti, neurologi, reumatologi, internişti, dermatologi, cardiologi şi endocrinologi, din Clinică.

   Cabinetul de kinetoterapie pediatrică din cadrul Clinicii Sf. Anastasia este singurul cabinet exclusiv pediatric din județul Neamț în care sunt tratați bebeluși și copii mai mari de diferite afecțiuni ale aparatului locomotor sau ale sistemului nervos. Fizioterapeuții din echipă au experiență îndelungată în recuperarea pediatrică, fiind la curent cu noile tratamente de recuperare specifice bebelușior și copiilor mai mari, facând ca serviciile de recuperare pediatrică să fie de top. Ne mai bucurăm de suportul tehnic al colegilor de la Elena Căciulan Fizioclinique din Bucureşti în ceea ce priveşte cazurile grave de paralizii cerebrale şi de deviaţii ale coloanei vertebrale la copii şi nu numai.

   Departamentul formare şi specializare profesională cu vechime din 2008, cu program de formare profesională pentru cursuri de specializare în fizioterapie, masaj terapeutic şi terapii complementare.

 

Departamentul de fiziokinetoterapie şi recuperare din Clinica Micromedica – Medlife este situat la etajul I al clădirii și include cabinetele 18 şi 26. În cabinetul 18 se execută procedurile de masaj și fizioterapie, având alături o mică sală de așteptare, iar cabinetul 26 este practic o sală generoasă de kinetoterapie utilată după ultimile standarde în recuperarea medicală. Dispunem de trei compartimente separate în cabinetul de fizioterapie, dotate cu lasere terapeutice, ultrasunete şi combine de electroterapie în care 3 pacienţi pot fi trataţi simultan cu alceleaşi proceduri. Ne bucuram de colaboararea interdisciplinară cu celelalte specialităţi medicale existente în Clinica Medicală Micromedica (ortopedie, reumatologie, neurologie, imagistică, neurochirurgie, etc.), colaborare care este doar în beneficiul pacientului.

 

SERVICII

Fizioterapie

LASER

› Deep Oscillation (unic în Piatra Neamț)

› TECAR

Ultrasunete 

Electroterapie (curenți diadinamici, TENS, inteferențiali, de medie frecvență clasici și modulați în amplitudine, Träbert, etc.)

› Electrostimulare funcţională  (curenţi FES, EMS, NEMS, Kots, Uro, Reha, tonoliză)

Raze infraroşii

Raze ultraviolete

Lumina polarizată

› Termoterapie

› Crioterapie

Magnetoterapie (câmpuri magnetice pulsate – 2,5 mili Tesla)

 

Kinetoterapie

 

› Kinetoterapie

› Tehnici speciale de kinetoterapie: terapia Schroth (reeducare 3D a deviaţiilor coloanei vertebrale), elemente de RPG (reeducare posturală globală), hidro-termo-kinetoterapie, terapia MDT – McKenzie (unic în Piatra Neamț)

› Terapie manuală

Kinetoterapie robotizată şi terapia interactivă bilaterală cu mănușa de recuperare a mâinii paralizate; bicicletă robotizată şi cicloergometru (unic în Piatra Neamț)

› Drenaj limfatic manual şi cu aparat profesional de presoterapie (membre inferioare, membru superior şi abdomen)

› Masaj medical / terapeutic

› Masaj transversal profund (Cyriax)

› KinesioTaping

» Terapii complementare

Aplicaţie ventuze flambate / ventuze elastice, reci

Reflexoterapie

 

Consultații

 

› Diagnostic fizioterapeutic (evaluare funcţională – neuro-mioartrokinetică),

› Second opinion (a-2a părere de specialitate) evaluare şi recuperare,

 Prescripţie, modificare orteze, apareiaje şi dispozitive ajutătoare.

Onu Ilie

Distrofia musculara este o afectiune rara din clasa miopatiilor, mai specific a afectiunilor neuromusculare cu progresie lenta, ereditara, si caracterizata prin deteriorarea progresiva a muschilor corpului, antrenand slabiciune musculara si in final invaliditate.
Pentru a nu fi indu... Citeste mai departe

Elipetro Med – Piatra Neamţ

NEAMT

Piatra-Neamt

Adresa: Petru Rares nr.20, in cadrul Clinicii Medicale Micromedica , etaj 1 cabinetele 18 si 26

Tel: 0732795959

E-mail:

Web: http://www.elipetromed.ro

L
8:00-18:00
V
8:00-18:00
M
8:00-18:00
S
Inchis
M
8:00-18:00
D
Inchis
J
8:00-18:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare