Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Estet Fiziomed

Estet Fiziomed

Prezentare Estet Fiziomed

Vezi toata descrierea

ESTET FIZIOMED este un centru de sanatate si estetica, ai carui specialisti promoveaza un nou concept de abordare a tratamentelor de slabire si remodelare corporala.

Programul “RESPECTA-TI SANATATEA! RESPECTA-TI VIATA!” initiat de centrul ESTET FIZIOMED isi propune sa genereze o schimbare in mentalitatea si comportamentul ce privesc sanatatea fiecaruia.

Problemele si dezechilibrele de greutate sunt mai mult decat un disconfort psihic sau un moft al felului in care aratam. Ceea ce vedem cu ochiul liber, in hainele care “se stramteaza” sau pe cantar si ne deranjeaza, trebuie tratat cu ajutorul specialistilor.

Un dezechilibru de al indicelui de greutate corporala, mai pe romaneste o ingrasare sau o slabire excesiva, apare pe fondul unei probleme de sanatate. Chiar daca aceasta nu e grava, in joc este sanatatea dumneavoastra si nu merita sa va aruncati la o electrostimulare fara diagnostic specializat sau la o impachetare cu alge la suprapret. De aceea, profesionalismul ESTET FIZIOMED consta in abordarea medicala a tratamentelor de slabire si remodelare, deci in tratarea cauzelor si nu doar a formei lor de manifestare.

Un alt avantaj de care beneficiati la ESTET FIZIOMED este acela ca va oferim si tratamente de balneofizioterapie similare cu cele de care puteti beneficia in statiunile balneoclimaterice, in mod special impachetarile cu namol sapropelic.

ESTET FIZIOMED nu e singurul centru in care puteti beneficia de tratamente de slabire, remodelare corporala sau balneofizioterapie. Dar incercam sa ne diferentiem prin abordarea medicala specializata si, in consecinta, pe conceperea de programe de tratament 100% personalizate, pe baza de consultatie si diagnostic.

In ce masura vom reusi, ramane sa judecati dumneavoastra. Haideti, mai intai, sa stam de vorba, iar apoi sa slabim sanatos!

Estet Fiziomed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str.General David Praporgescu nr.35,ap.1

Tel: 0788112299

E-mail:

Web: www.esteticmed.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!