Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

EquilibruPsi - Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu Societate...

EquilibruPsi - Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu Societate civilă profesională de psihologie
Fii în armonie cu tine însuți!

Prezentare EquilibruPsi - Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu Societate civilă profesională de psihologie

Vezi toata descrierea

EquilibruPsi s-a născut dintr-un vis frumos, așa încât am pornit aventura autocunoașterii acum mai bine de zece ani, dintr-o nevoie personală de a fi mai mult: am vrut să creştem, să ne dezvoltăm, să ne descoperim iubirea autentică de Sine și de alţii. Anii de formare în consiliere psihologică și psihoterapie i-am urmat în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română – Institutul SPER, iar certificarea noastră e acreditată de Colegiul Psihologilor din România prin Codul Unic de Înregistrare 3BV4477.

Echipa EquilibruPsi înseamnă cinci psihologi din Brașov cu o formare experiențialist-umanistă: Luminița Gheorghiu, Camelia Bota, Alexandra Ceobanu, Alina Moldovan și Silvia Carțiș. 

Valorile pe care am fundamentat Societatea Civilă Profesională de Psihologie Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu sunt reprezentate de echilibru, armonie, colaborare, bucurie și responsabilitate. Anii de studiu, formare, abilitare profesională și experiența de până acum le investim cu încredere în servicii de consiliere psihologică, psihoterapie și dezvoltare personală, realizate în ședințe individuale sau de grup. Viziunea noastră este aceea ca prin metode holistice să contribuim la atingerea echilibrului interior, la descoperirea și trăirea bucuriei de a fi. 

Fie că ești în căutarea unui psiholog în Brașov sau ai doar câteva întrebări legate de anumite sentimente, situații sau stări pe care le traversezi, echipa noastră îți stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9-20. Te invităm într-un spațiu primitor, relaxant și securizant emoțional, pentru a găsi împreună un nou echilibru în viața ta!

EquilibruPsi - Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu Societate...

BRASOV

Brasov

Adresa: str. Dr. Ion Rațiu, nr. 2, Brașov

Tel: 0732162726

E-mail:

Web: http://equilibrupsi.ro/

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!