Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Epilpulsar Epilare Definitiva

Epilpulsar Epilare Definitiva

Prezentare Epilpulsar Epilare Definitiva

Vezi toata descrierea

Compania Epilpulsar a aparut din dorinta de a oferi atat femeilor cat si barbatilor o serie de avantaje prin serviciile de epilare definitiva si rejuvenare pe care compania le ofera.

Înca de la inceput EPILPULSAR si-a stabilit un obiectiv clar: sa faca cunoscute tratamentele de epilare definitiva si rejuvenare , oferind oricarei persoane, indiferent de puterea sa de cumparare, posibilitatea de a se bucura de ele.

De-a lungul timpului, EPILPULSAR s-a remarcat atat prin elenganta si rafinamentul din cadrul centrelor existente, cat si prin serviciile de calitate oferite clientilor. Exigenta si dorinta de perfectionare, au determinat deschiderea centrelor EPILPULSAR in cele mai bune locatii, cu cei mai buni oameni, si cu cele mai performante aparate de lucru.

Orientarea catre tehnologia cea mai avansata de pe piata IPL E-light cu radiofrecventa, a unor centre moderne, ingrijite si atractive, ne ofera posibilitatea de a oferi clientilor nostrii servicii de inalta calitate la preturi accesibile si cu rezultate vizibile de la primele sedinte . Calitatea si efectul economic se unesc pentru a oferi cele mai bune servicii la cel mai avantajos pret.

Cand spui EPILPULSAR spui: PROFESIONALISM, EFICIENTA, SIGURANTA si PRETURI COMPETITIVE! Firma EPILPULSAR ofera servicii de epilare definitiva, prestate de o echipa de profesionisti, experti in folosirea aparatelor. EPILPULSAR utilizeaza ultima tehnologie in materie de epilare definitiva, ce foloseste lumina intens pulsata IPL-Elight si ofera posibilitatea testarii serviciilor de aceasta natura la un nivel accesibil, si nu gandit sub forma unui produs de lux.

Diferenta pe care o aduce Epilpulsar este o reteta impecabila si eleganta, ale carei principale ingrediente sunt: eficienta, siguranta si costurile atragatoare. Indiferent ca esti femeie sau barbat, este dreptul tau sa poti alege servicii de calitate, in cadrul unui centru impecabil si cu rezultate evidente.

Servicii

  • FOTOEPILAREA cu Ipl E-Light
  • Rejuvenare
  • Tratamentul de radiofrecventa multipolara

Epilpulsar Epilare Definitiva

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Biserica Amzei, Nr 27, sector 1

Tel: 0213351519

E-mail:

Web: www.epilpulsar.com

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-14:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!