Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Elytis Hospital Iasi

Elytis Hospital Iasi
Spre Excelență, prin Competență, Profesionalism și Dedicație, in Interesul Omului.

Prezentare Elytis Hospital Iasi

Vezi toata descrierea

Elytis Hospital este este un spital ultramodern cu tehnologii de ultima generatie si cu o echipa de elita, pozitionat in inima Iasului.

 

Misiune: Ridicarea standardelor serviciilor medicale prin îndeplinirea obiectivelor de performanţă: calitate, promptitudine, încredere, flexibilitate. Urmărim excelenţa serviciilor, într-un efort de îmbunătăţire permanentă a infrastructurii medicale, a calităţii profesionale, a personalului şi a relaţiei de respect şi dăruire pentru fiecare pacient.

 

Viziune: Credem într-un sistem de sănătate performant tehnic şi profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufleţit de respect şi dragoste pentru oameni.

 

Suntem alături de tine

Credem într-un sistem de sănătate performant tehnic şi profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufleţit de respect şi dragoste pentru oameni.


Siguranţă şi confort

Spitalul are 152 de paturi, distribuite următoarelor secţii: 56 – paliaţie, 14 – neonatologie, 14 – obstetrică ginecologie, 24 – specialităţi chirurgicale, 22 – medicină internă, 16 – cardiologie, 6 – terapie intensivă.


 

Echipă de profesionişti

Dincolo de specializare şi profesionalism, ELYTIS Hospital pune la dispoziţia pacientului un mediu plăcut, care inspiră siguranţă şi facilitează interacţiunea dintre pacient şi personalul medical.


Departamente specializate

Blocul Operator de la ELYTIS Hospital este alcătuit din 3 săli de operaţie. Condițiile asigurate de ELYTIS Hospital sunt la standarde europene şi garantează siguranța totală a actului operator.

 

www.elytis-hospital.ro | [email protected] | Call center: 0332 803 793

Pachete Promoţionale - https://elytis-hospital.ro/pachete-promotionale/

Special gândite pentru pacienţii noştri, pachetele ELYTIS vă ajută să obţineţi mai mult investind mai puţin. Fiecare pachet de analize este însoţit de un consult de specialitate iar doctorii noştri vor asigura un diagnostic complet şi un plan de tratament. La noi vei avea parte de toată grija pe care o meriţi!

 

Spre excelenţă,
prin competenţă, profesionalism şi dedicaţie

ELYTIS Hospital  are o suprafaţă totală de 4500mp şi beneficiază de personal medical de excepţie, tehnologie şi echipamente medicale de ultimă generaţie. ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, făcând posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, săli de tratament şi multe secţii specializate pe diverse domenii.

Toate intervenţiile realizate aici sunt menite să asigure o cât mai bună calitate a vieţii pacientului şi persoanelor apropiate acestuia,  în paralel cu tratamentele active curative.  Întreg personalul clinic este instruit în modele de comunicare empatică şi suport emoţional şi poate construi o relaţie terapeutică eficientă cu pacientul şi familia acestuia.

 

Nu doar o îngrijire mai bună, ci o experiență mai bună

Urmărim excelenţa serviciilor, într-un efort de îmbunătăţire permanentă a infrastructurii medicale, a calităţii profesionale, a personalului şi a relaţiei faţă de pacient.

 

Grija faţă de pacient e ce ne diferenţiază

Experienţa, perseverenţa şi profesionalismul echipei noastre medicale precum şi dorinţa de a rezolva fiecare caz ne impune permanent ca furnizor de top de servicii medicale.

 

Medicină de specialitate făcută la înalt nivel

Credem într-un sistem de sănătate performant tehnic şi profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufleţit de respect şi dragoste pentru oameni.

Elytis Hospital Iasi

IASI

Iasi

Adresa: Strada Gheorghe Săulescu 43 A, Iași 700010

Tel: 0332803793

E-mail:

Web: elytis-hospital.ro

L
7:30-19:00
V
7:30-19:00
M
7:30-19:00
S
9:00-14:00
M
7:30-19:00
D
Inchis
J
7:30-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!