Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Medicover Iasi

Medicover Iasi
Împreună avem grijă de sănătatea ta!

Prezentare Medicover Iasi

Vezi toata descrierea

Clinica Medicover Iasi se afla in zona centrala a orasului, in incinta Complex Palas, in imediata apropiere a Palatului Culturii. In cadrul clinicii, pacientii beneficiaza de programe de preventie, diagnostic si tratament la peste 20 de specialitati medicale, centru de imagistica high-tech complet (Radiologie, CT si RMN), dotat cu aparatura medicala de ultima generatie pentru explorari imagistice de inalta precizie, si punct de recoltare analize de laborator.

Serviciile de imagistica medicala decontate de CAS Iasi pot fi accesate de catre pacientii asigurati. Mai jos puteti consulta lista completa de specialitati si servicii medicale decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Clinica Medicover Iasi dispune de 12 cabinete medicale, zona special amenajata pentru procedurile de kinetoterapie si este acreditata de Ministerul Sanatatii ca Centru de Vaccinari Internationale pentru imunizarea impotriva bolilor infectioase severe din tarile de destinatie, precum si profilaxia patologiilor asociate calatoriilor.

Medicover Iasi

IASI

Iasi

Adresa: Complex Palas, cladirea E6 Str. Palat nr. 3A, 700032

Tel: 0219896

E-mail:

Web: https://www.medicover.ro/clinici/clinica-iasi-medicover,38,d,178

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!