Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DentaPro

DentaPro
Cu noi zambetul tau poate deveni altfel!

Prezentare DentaPro

Vezi toata descrierea

Cabinetul s-a infiintat in anul 2005, din dorinta de a oferi o alternativa profesionista la serviciile stomatologice existente și de a promova cele mai noi tipuri de tratament.

Scopul nostru este sa asiguram terapii eficiente, moderne, de calitate, asociate cu programe de profilaxie, care, impreuna sa garanteze pe termen lung, mentinerea starii de sanatate dentara a pacientilor.

Servicii

La inceput, ne-am gandit : cum sa iti salvam din drumuri si timp? Si am ales sa reunim mai multe servicii stomatologice intr-un loc.

Terapie restauratorie

• Restaurarea formei dintilor , cat si a aspectului, cu ajutorul obturatiilor de compozit fotopolimerizabil, reconstituirea defectelor mari cu ajutorul incrustatiilor reprezinta un succes pe termen lung. Incrustatiile sunt piese confectionate in laboratorul de tehnica, cu o rezistenta mecanica majora si aspect identic cu al dintilor naturali.

Endodontie

• In cadrul mai multor tratamente stomatologice , se poate ajunge la indepartarea pulpei dentare a dintelui (nervi si vase), operatiune ce se finalizeaza cu obturatia de canal. Durata de viata a dintilor devitali („fara nervi”) depinde de corectitudinea tratamentului si obturatiilor de canal.

Protetica dentara

• Din cauza numeroaselor afectiuni ale dintilor, disfunctionalitatea cea mai des intilnita este EDENTATIA. Pentru reabilitarea edentatiilor si in functie de situatia clinica, se pot efectua lucrari protetice fixe (metalice, mixte metalo-ceramice si metalo-compozit, integral ceramice) sau lucrari protetice mobile (proteze): acrilice, scheletate, elastice, etc.

Cosmetica dentara

• Avand la baza ideea ca zambetul natural induce o impresie pozitiva, ca preocupare importanta apare corectarea sau imbunatatirea esteticii dintilor pacientilor nostri prin tehnica de ultima ora. Utilizarea tratamentelor de albire ( acasa sau in cabinet), utilizarea fatetelor ceramice aduc certitudinea unei fizionomii placute pacientului. Pentru cei care vor sa adauge un plus de mister , aplicarea unei bijuterii dentare, are efecte formidabile.

Profilaxie

• Prevenirea afectiunilor dentare este o preocupare principala a activitatii noastre. Profilaxia dentara presupune o serie de masuri, in urma carora, se realizeaza un echilibru benefic mentinerii starii de sanatate dentara si presupune:

  • educatia sanitara
  • sigilari dentare
  • detartraj manual si ultrasonic
  • fluorizari
  • periaj profesiona
  • profilaxia bolii parodontale

DentaPro

CONSTANTA

Constanta

Adresa: Str. Fagetului nr.144, bl.ST2, sc.B, parter Zona Stadion-Electrica

Tel: 0241517155

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!