Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dental Progress

Dental Progress
Beauty&Science

Prezentare Dental Progress

Vezi toata descrierea

O echipa de medici si asistente extraordinara, locatia ultracentrala, intr-o casa ce pastreaza si acum parfumul Micului Paris, aparatura extraordinara, dar mai ales profesionalismul echipei si felul cum esti tratat fac din Dental Progress o clinica pe care chiar merita sa o alegeti !

Aproape fiecare coltisor al clinicii ascunde o mica poveste, casa fiind consolidata si renovata in intregime dupa conceptul propriu. Am creat un spatiu unic si foarte cald pentru pacientii nostri si suntem mandri ca multe personalitati din Romania si chiar din strainatate au ales pentru tratament clinica Dental Progress.


Atentia la cele mai mici detalii nu se rezuma numai la designul clinicii ci si la aparatura care ofera tot ce este mai bun pe plan mondial la aceasta ora, dar mai ales la cele mai minutioase si perfectioniste tratamente dentare puse in practica de cei mai buni specialisti in domeniu.


Nu vrem sa va tratam cu orice pret sau oricum, vrem sa va oferim tot ce este mai bun pentru sanatatea dumneavoastra si cele mai bune planuri de tratament, la pretul corect. Incercam sa salvam fiecare dinte ca si cum ar fi al nostru, gandim totul ca si peste 15 ani sa fiti tot pacientii nostri, multumiti ca si acum. Din aceasta cauza multi dintre pacientii nostri ne devin apropiati si ne recomanda de cate ori au ocazia.


Le multumesc celor care ne-au acordat toata increderea si s-au incredintat mainilor si gandirii noastre si ii astept pe ceilalti sa le demonstram practic, mai mult decat pot spune o mie de cuvinte.

Dental Progress

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Maior Dimitrie Giurescu, Nr. 4A, colt cu Calea Dorobantilor , Nr. 27 (langa A.S.E.- cibernetica)

Tel: 0751336825

Fax: 211.77.44

E-mail:

Web: www.dentalprogress.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!