Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dentotal Clinic

Dentotal Clinic

Prezentare Dentotal Clinic

Vezi toata descrierea

Clinica Dentotal reprezinta o noutate in peisajul stomatologic din Romania evidentiindu-se prin calitatea serviciilor si prin profesionalismul excelent de care da dovada.

Lansandu-se pe piata la mijlocul anilor '90, Clinica Dentotal a fost intemeiata si continua sa fie condusa de o familie formata din cinci medici stomatologi practicanti, a caror misiune principala o reprezinta prestarea unor sevicii stomatologice de calitate si obtinerea unui inalt grad de multumire si incredere din partea pacientilor.

Acest lucru poate fi obtinut doar daca ne tratam clientii ca si cum ar fi membri ai familiei noastre.
Incepand cu anul 2006, Clinica Dentotal si-a inaugurat un nou sediu ultramodern situat in zona Piata Unirii, pe bulevardul Mircea Voda la numarul 24, dotat cu aparatura stomatologica de ultima ora, echipamente de sterilizare cu rating maxim de siguranta si nu in ultimul rand materiale stomatologice de la cei mai importanti producatori mondiali.

Pe langa toata aceasta dotare ultramoderna, clinica noastra ofera servicii profesionale de inalta calitate la preturi corecte si un atasament ridicat al personalului medical fata de cerintele pacientului.

Viziune
Clinica noastra doreste sa devina un model de serviciu stomatologic de inalta calitate, care sa va ofere un standard ridicat de sanatate orala in conditiile unor costuri corecte.
Avem credinta ca cel mai important scop al nostru, si anume renumele clinicii noastre nu se poate obtine decat prin recomandarile si satisfactia clientilor nostrii, fapt pentru care suntem decisi sa ridicam serviciile noastre la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Misiune
- Furnizarea unor solutii complete in stomatologie prin coagularea unor cadre medicale specializate cu renume si experienta de pe piata stomatologica a Bucurestiului.
- Stimularea si motivarea unui colectiv de medici stomatologi cu o experienta de minimum zece ani in domeniul seviciilor stomatologice si selectarea acestora dupa criterii stricte de standarde profesionale.
- Avand in spatele nostru una din firmele de varf in industria importurilor si a distributiei de materiale stomatologice (Dentotal Protect), clinica noastra va poate oferi un standard de dotari deosebit de ridicat, atat in ceea ce priveste echipamentele cat si materialele consumabile.
- Echipamentele utilizate in tehnologia sterilizarii sunt situate printe cele mai ridicate standarde din domeniu din intreaga Europa. Scaunele stomatologice contin un sistem unic in Romania de filtrare a apei si de asemenea de sterilizare a acesteia. Acest sistem permite pacientului evitarea contactului cu eventualii virusi sau bacterii existenti in apa.

Valori
- Profesionalism in practicarea actului stomatologic.
- Integritate si responsabilitate in serviciul stomatologic.
- Etica si deontologie profesionala.
- Loialitate si atasament fata de interesele pacientilor.
- Flexibilitate si creativitate in alegerea solutiei optime pentru pacient

Dentotal Clinic

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Mircea Voda, nr.24

Tel: 0213115616

Fax: 021 311.56.16

E-mail:

Web: www.dentotalclinic.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
0:00-0:00
M
9:00-19:00
D
0:00-0:00
J
9:00-9:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!