Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cris Smile Studio Rahova

Cris Smile Studio Rahova
Fa un pas mic astazi, pentru un zambet care sa dureze toata viata.

Prezentare Cris Smile Studio Rahova

Vezi toata descrierea

Cabinetul stomatologic din Bucuresti Cris Smile Studio RRahova – o echipa de medici dentisti profesionisti, pregatita sa ofere servicii complete de stomatologie, la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi convenabile pentru orice pacient.

Formarea profesionala temeinica, dedicatia si respectul pentru munca realizata au fost principalele criterii in functie de care ne-am selectat membrii echipei de specialisti, raportandu-ne in acelasi timp la nevoile si asteptarile pacientilor. Echipa noastra se informeaza permanent si se pregateste, astfel incat dumneavoastra sa fiti siguri ca medicul stomatolog care va trateaza este intotdeauna la curent cu ultimele tehnici si descoperiri in domeniul medicinei dentare.

Grija pentru pacient este principala noastra preocupare. Ne straduim sa facem din fiecare vizita la cabinetul nostru stomatologic din Bucuresti o experienta cat mai placuta si sa schimbam mentalitatea pacientilor, aflati inca sub gresita impresie ca stomatologia este sinonima cu durerea. Aceasta fobie nu mai are argumente valide in zilele noastre, evolutia tehnicilor si a tehnologiilor dentare permitandu-ne sa tratam cele mai diferite probleme cu un discomfort minim sau chiar zero pentru pacient.

Ne dorim ca pacientii sa vina relaxati la clinica noastra stomatologica, sa se preocupe de sanatatea lor dentara, intrucat este mult mai facil sa prevenim diferitele afectiuni care se pot dezvolta, decat sa tratam in ultima clipa probleme extrem de grave.

In cadrul Cabinetului stomatologic Bucuresti Cris Smile puteti beneficia de servicii de:

  • preventie: periajul profesional, detartrajul (indepartarea tartrului), air flow (indepartarea petelor, placii si depozitelor moi de pe suprafetele dintilor), fluorizarea (pentru remineralizarea dintilor), sigilarea (acoperirea micilor santuri si fosete), gutierele pentru bruxism (pentru tratarea scrasnirii dintilor);
  • estetica dentara: fatetare ceramica (pentru corectarea aspectului inestetic al danturii), incrustatii din compozit si ceramica (inlay si onlay), albirea dintilor, remodelare estetica (nivelarea dintilor si conturarea gingiilor) si bijuterii dentare;
  • tratament carii: tratamente de canal (in cazul cariilor profunde), obturatii coronare (plombe);
  • protetica: reparatia si restaurarea dintilor deteriorati prin utilizarea de diferite procedee si materiale – coroane dentare (metalo-ceramice, total ceramice, din zirconiu, pe implant), proteze si punti dentare.
  • tratament parodontoza: tratare a diferitelor boli gingivale la cabinetul stomatologic;
  • implantologie: implanturi dentare (crearea unui suport metalic pentru sustinerea unui dinte fals), aditii de os (necesare cand nu exista suficient os pentru inserarea de implanturi);
  • ortodontie: corectarea anomaliilor dentomaxilare (dinti strambi, care nu se potrivesc, care au erupt in mod gresit etc.) prin utilizarea de aparate ortodontice- aparate dentare fixe si mobile, aparate dentare metalice, ceramice, safir, aparate dentare linguale STB, aparate dentare invizibile Incognito etc.;
  • chirurgie dentara: extractii dentare, implanturi;
  • stomatologie pentru copii: ingrijirea dentara preventiva si corectiva pentru asigurarea sanatatii orale a copiilor.

Cele mai bune servicii de medicina dentara, medici stomatologi profesionisti, incredere si siguranta. Toate acestea le puteti gasi doar la Cabinetul stomatologic din Bucuresti Cris-Smile.

25% Reducere - Implant Dentar Megagen Anyridge in perioada 01/12/2022 - 31/12/2022

Aparatul Invizibil Spark - de la 3500 RON in perioada 01/12/2022 - 31/12/2022

Reducere Albire Dentara - 990 RON in loc de 1500 RON in perioada 01/12/2022 - 31/12/2022

Cris Smile Studio Rahova

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Malcoci 2 Bloc 36, Sc. B, Parter, Ap. 59, Sector 5 București Bucuresti, 051923, Romania

Tel: 0723918404

E-mail:

Web: https://cris-smile.ro/

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!