Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CMI Dr Dumitrescu Sorina

CMI Dr Dumitrescu Sorina

Prezentare CMI Dr Dumitrescu Sorina

Vezi toata descrierea

Medicul de familie este cel care asigura si coordoneaza asistenta medicala personala, primara si continua asiguratului. Una dintre cele mai importante sarcini ale medicului de familie este prescrierea de medicamente prevazute in lista de compensate si recomandarea investigatiilor in functie de diagnostic.

Persoanele asigurate, depistate cu probleme de sanatate care nu pot fi tratate de medicul de familie, sunt indrumate la cabinetele de specialitate. De asemenea, medicul de familie elibereaza adeverinte pentru inscrierea la diferite examene si cursuri, elibereaza si certificatele prenuptiale, certificatele de deces si adeverintele pentru permisul de portarma.
Medicul de familie vaccineaza, consulta, interpreteaza rezultatele analizelor si elibereaza retete gratuite sau contra cost.

Daca aveti nevoie de scutire medicala pentru scoala sau serviciu, tot medicului de familie trebuie sa va adresati. Programul unui medic de familie este in medie de cinci ore pe zi, la cabinet si doua ore pe teren. Medicul de familie este obligat sa mearga acasa la pacient daca acesta nu se poate deplasa sau daca este vorba despre un copil de pana la un an. Medicul de familie este platit de Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate.

CMI Dr Dumitrescu Sorina

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bdul Bucurestii Noi 64

Tel: 0216673098

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!