Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CM BUNA VESTIRE

CM BUNA VESTIRE
Noi gandim pozitiv

Prezentare CM BUNA VESTIRE

Vezi toata descrierea

Cabinetul medical Buna Vestire a luat fiinta in toamna anului 2003. La momentul acela, a fost primul cabinet medical de fiziokinetoterapie si reflexoterapie din Timisoara in care s-a implementat un nou concept de aplicare a medicinei, imbinand medicina alopata cu medicina traditionala in scop terapeutic, toate terapiile fiind efectuate in exclusivitate de catre medici.

Pacientii cabinetului au beneficiat in egala masura de tratamente naturiste dar si de sfaturi si tratamente medicale alopate.

Terapii precum fizioterapia, reflexoterapia , kinetoterapia, masajul, meloterapia sau aromoterapia efectuate de catre un personal medical tanar , dinamic si competent, au ajutat pacienti de toate varstele si categoriile sociale sa-si gaseasca alinarea fizica si mentala in cabinetul nostru.

Va marturisim ca ne plac oamenii si acestia ne indragesc. Zambetul nostru si dorinta de a ajuta vin din suflet si oamenii simt acest lucru. De aceea multi dintre pacienti vin la noi ca la niste prieteni. Si ce ne putem dori mai mult decat să vindecam atat trupul cat si sufletul?

Dorinta de vindecare a acestor pacienti, completata de munca si constiinciozitatea noastra, a fost incununata de succese in majoritatea cazurilor, spre bucuria si satisfactia ambelor parti.

Pentru a veni in sprijinul sanatatii dumneavoastra noi va oferim urmatoarele tratamente si proceduri de medicina alopata si alternativa:

  • Fizioterapie
  • Kinetoterapie
  • Reflexoterapie
  • Masaj
  • Terapie energetica Reiki
  • Aromoterapie si Meloterapie

CM BUNA VESTIRE

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Circumvalatiunii, nr. 24, vis-a-vis de intrarea in Piata Dacia

Tel: 0256447232

E-mail:

Web: www.fizioterapie-reflexoterapie.com

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!