Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Sante

Clinica Sante

Prezentare Clinica Sante

Vezi toata descrierea

Reteaua Nationala de Laboratoare de Analize Medicale Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.

Clinica Sante, in traiectul sau catre o relatie perfecta cu pacientii, a luat in calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA si astfel, principiile noastre sunt strans legate de a oferi cele mai bune servicii fiecarui pacient.

Clinica Sante a fost infiintata in anul 1995 si inca de atunci ne-am organizat intru imbunatatirea relatiei cu pacientii. Fie ca vorbim de cele mai bune servicii, de o comunicare totala si eficienta sau de a fi intotdeauna acolo pentru a cunoaste, intui si satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucreaza pentru fiecare pacient in parte cu toate mijloacele de care dispune.

In ceea ce priveste raspandirea Clinica Sante in Romania, putem sa vorbim despre o acoperire vasta, suntem prezenti in toate judetele tarii, iar drumul nostru continua, ne dezvoltam neincetat pentru ca ne dorim sa fim aproape de toti pacientii nostri.

Clinica Sante

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Măgura Vulturului, nr. 87

Tel: 0786306406

E-mail:

Web: http://www.clinicasante.ro/

L
7:00-15:30
V
7:00-15:30
M
7:00-15:30
S
8:00-12:00
M
7:00-15:30
D
Inchis
J
7:00-15:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!