Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Ro-Med

Ro-Med
Alaturi de tine la fiecare pas din drum

Prezentare Ro-Med

Vezi toata descrierea

Ro-Med este reprezentanta directa a mai multor Centre Medicale Israeliene, oferind toate facilitatile necesare pentru tratamente medicale in Israel.

Specializata in turism medical, compania israeliana Ro-Med ofera o diversitate de servicii si solutii medicale pe plan mondial:

- Tratamente in Israel la cele mai importante clinici de renume mondial, cu tratamente inovatoare, procedure de maxima precizie si tehnologii avansate;
- Dezvoltare multilaterala comuna intre Centrele Medicale Isreliene si Centre Medicale si de Cercetare din intreaga lume;
- Management si consultanta in domeniul medical si instrumentatie medicala;
- Coordonare si furnizare de echipament medical de productie israeliana;
- Promovarea relatiilor comerciale intre producatorii israelieni si Centre Medicale din intreaga lume;
- Organizare de programe cu schimb de experienta pentru cadre medicale.

Motto-ul Ro-Med reflecta cu precizie serviciile oferite pacientilor: inca de la primul contact cu Ro-Med si pana la intoarcere acasa, pacientul va beneficia de asistenta constanta. Existand o permanenta colaborare intre personalul medical din Israel si cel din Romania, pacientul va primi un tratament personalizat, in functie de nevoile sale si nu va fi nevoit sa astepte pe liste de asteptare, ci va avea prioritate.

Impreuna cu Ro-Med, pacientul va stabili toate detaliile sejurului sau - de la cazare pana la transport, astfel incat acesta sa se simta cat mai comfortabil. Odata ajuns in Israel, pacientul va fi asistat permanent de personalul Ro-Med, cu care va putea discuta in limba nativa si care ii va explica toate demersurile.

Acestea includ cele mai bune spitale si facilitati medicale din stat si cei mai buni profesionisti din domeniu, pentru ca rezultate obtinute sa fie cele dorite.

Ro-Med

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Zippori [Nazareth], 17910, Israel

Fax: +972-4-6464232

E-mail:

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!