Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Sante Jilava

Clinica Sante Jilava
Multa sanatate

Prezentare Clinica Sante Jilava

Vezi toata descrierea

CLINICA SANTE se constituie intr-o organizatie privata de asistenta medicala care are drept scop principal acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA.

Organizatia a fost infiintata in anul 1995 si continua sa se dezvolte neincetat; astazi, fiind prezenta in foarte multe judete din Romania si in Capitala, activind cu succes ca lider de piata in toate aceste judete. Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice.

Pe langa serviciile de consultatii medicale (inclusiv medici acreditati MEDICINA MUNCII) firma noastra ofera si servicii de laborator clinic medical. În ceea ce priveste laboratoarele Sante, diversitatea, calitatea si promptitudinea serviciilor oferite au facut ca numele SANTE sa fie binecunoscute in lumea medicala din Romania.

Detinem exclusivitatea la anumite analize de laborator pentru anumite zone din tara (nici chiar spitalele judetene din respectivele zone nu pot oferi intreaga gama de analize pe care o ofera laboratoarele SANTE). Mentionam ca intreaga aparatura si toti reactivii folositi sunt in excusivitate importati din S.U.A., Canada si Europa de Vest.

Toate aparatele noastre sunt computerizate, automate astfel incat sistemul de analiza statistica evolutiva in timp a starii de sanatate a pacientilor nostri atinge cele mai inalte cote ale calitatii.

CLINICILE SANTE efectueaza control intern de calitate zilnic, control interlaboratoare lunar cu laboratoare prestigioase din Romania si control international lunar cu cele mai importante firme de profil din Europa.

Clinica Sante Jilava

ILFOV

Jilava

Adresa: Soseaua Giurgiului nr. 251

Tel: 0213373034

E-mail:

Web: www.clinica-sante.ro

L
7:30-18:00
V
7:30-18:00
M
7:30-18:00
S
8:00-14:00
M
7:30-18:00
D
0:00-0:00
J
7:30-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!