Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Sanovil Bistrita

Clinica Sanovil Bistrita

Prezentare Clinica Sanovil Bistrita

Vezi toata descrierea

    Clinica Sanovil este un spital privat acreditat ANMCS infiintat in anul 2007. Initial avand un profil de Obstetrica - Ginecologie si Neonatologie – Pediatrie. In cei 14 ani de activitate, Clinica Sanovil a fost intr-un continuu proces de extindere si diversificare a gamei de servicii medicale oferite. Clinica Sanovil oferta servicii medicale in specialitatile: Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie Generala, Chirurgie plastica si estetica, Urologie, ORL, Recuperare medicala.

    Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, echipate la cele mai moderne standarde medicale si de confort, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou nascuti. Saloanele sunt dotate cu doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.

    Blocul operator al Clinicii Sanovil Bistrita este compus din trei sali de operatie dotate la nivel European, in care se pot face atat operatii clasice cat si operatii laparoscopice, minim invazive, in sfera genitala (tratamentul laparoscopic al chistelor ovariene, al sarcinii extrauterinae, al sterilitatii, histerectomia laparoscopica) sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii si altele). Totodata, in Clinica Sanovil se realizeaza interventii chirurgicale pentru afectiuni urologice (adenom de prostata – TUR, afectiuni renale, fimoza si altele), ORL (interventii pentru scoatere polipi, amigdale, septoplastie- deviatie de sept) si de Chirurgie plastica (augmentare mamara, liposuctie, blefaroplastie).

    Sectia de terapie intensiva este organizata in 2 saloane si totalizeaza 7 paturi ATI, paturi speciale, fiecare dintre ele fiind prevazut cu aparatura pentru monitorizarea functiilor vitale, existand de asemenea o statie de monitorizare central care permite o examinare perfecta a pacientilor internati.

    Maternitatea privata a Clinicii Sanovil Bistrita este una din cele mai mari din tara, cu peste 10000 de nasteri asistate pana in prezent. Experienta medicilor, dotarea la inalte standarde, confortul deosebit si preturile foarte accesibile, fac din spitalul nostru prima alegere atat a bistritenilor, cat si a multor paciente din alte judete. Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere echipate cu mese de nastere speciale si  mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta. In Clinica Sanovil, 99% din paciente aleg nasterea cu peridurala.

    Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute. Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta.

    Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice (baita, toaleta). Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Tot prin acest sistem mamicile pot asista la ingrijirea noului nascut, pentru a invata cum sa se ocupe de el dupa ce va fi externata.Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti, unde copilul este asistat si tratat pana la insanatosire sau pana la realizarea transferului intr-o clinica universitara.

    Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata. Copiii nou - nascuti sunt consultati de medicul pediatru la nastere si pe tot parcursul internarii. De asemenea sunt consultati cu ocazia vaccinarii, care se organizeaza de cateva ori pe luna, apoi sunt urmariti in dezvoltare in continuare la clinica noastra in cabinetul de pediatrie care este echipat la cele mai inalte standarde.

Clinica Sanovil Bistrita

BISTRITA NASAUD

Bistrita

Adresa: Cartier Viisoara, nr. 263

Tel: 0263231862

E-mail:

Web: www.sanovil.ro

L
0:00-23:30
V
0:00-23:30
M
0:00-23:30
S
0:00-23:30
M
0:00-23:30
D
0:00-23:30
J
0:00-23:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!