Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Ophtalens T

Clinica Ophtalens T
OPHTALENS T

Prezentare Clinica Ophtalens T

Vezi toata descrierea

Clinica OPHTALENS T  este o unitate medicala ambulatorie in specialitatea OFTALMOLOGIE, intregita de serviciile conexe de OPTICA MEDICALA.

Cabinetele medicale si cele de investigatie sunt dotate la cel mai inalt nivel cu aparatura specifica moderna.

Compartimentul chirurgical cuprinde un bloc operator ultramodern, cu trei sali de operatie dotate cu microscoape operatorii de ultima generatie, cu monitorizare video si instrumente de cea mai buna calitate, majoritatea de unica folosinta, plus doua sali pre si post operatorii confortabile.

Laserul  Excimer Wavelight-Allegretto pentru corectia viciilor de refractie (MiopieHipermetropieAstigmatism), primul din Transilvania, intregeste dotarea de exceptie, la nivel occidental, a acestei clinici.

De asemenea functioneaza cu succes un compartiment de chirurgie vitreoretiniana, cu o dotare de ultima ora (Endofotocoagulator laser, Facoemulsificator Accurus si Microscop cu Biom) .

Activitatea medico – chirurgicala se adreseaza tuturor varstelor, inclusiv nou-nascuti, si se realizeaza de catre medicii oftalmologi cu mare experienta si competenta in specialitate.

Cu aproximativ 15.000 de consultatii si peste 1.500 de operatii pe an, specialistii Clinicii Ophtalens T s-au orientat si se vor orienta in continuare spre cresterea calitatii actului medical si diversificarea domeniilor oftalmologice de abordare, spre asigurarea unor conditii optime pentru investigatii si tratament, toate in favoarea pacientilor nostri.

Continua perfectionare a tehnicilor si procedeelor chirurgicale care se adreseaza in special cataractei, keratoconusului, glaucomului si chirurgiei refractive, este scopul tuturor specialistilor nostrii.

Avem o experienta vasta in operatiile cu Laser Excimer, si in chirurgia moderna a cataractei prin fakoemulsificare ultrasonic.

Modernizarea continua si achizitionarea aparaturii de inalta performanta stau la baza strategiei de dezvoltare a clinicii noastre, pentru a ramane în topul institutiilor de profil din tara noastra si nu numai.

Magazinul de optica medicala din cadrul clinicii particulare de oftalmologie Ophtalens T Cluj , având o vasta experienta în domeniu,  ofera clientilor produse de calitate pentru a satisface nevoile acestora, precum si preturi accesibile pentru toata lumea.

Pe lânga magazinul deschis în incinta clinicii Ophtalens T Cluj Napoca, va stam la dispozitie în toate celelalte magazine de optica medicala deschise în Gherla, Bistrita si Alba-Iulia  .

În magazinele noastre veti putea achizitiona produse pentru toate buzunarele, dar cu siguranta de cea mai buna calitate: un segment larg de rame si lentileochelari de soarelentile de contact, precum si solutii de intretinere a lentilelor, pansamente, ocluzoare oculare, diverse accesorii pentru ochelari, lacrimi artificiale, colire si suplimenti nutritivi – tonice, trofice oculare.
Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar.

Modernizarea continua si achizitionarea aparaturii de inalta performanta stau la baza strategiei de dezvoltare a clinicii noastre, pentru a ramane în topul institutiilor de profil din tara noastra si nu numai.

Clinica Ophtalens T

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 137, bl. M4

Tel: 0264448824

E-mail:

Web: http://ophtalens.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:30-19:30
S
9:00-13:00
M
8:00-19:30
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!