Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul medical Medsan

Centrul medical Medsan

Prezentare Centrul medical Medsan

Vezi toata descrierea

 

Experienta celor peste 10 ani de activitate ofera centrului medical Medsan statutul de reper pe piata medicala clujeana si regionala.
Am reusit sa cream o echipa sudata, multidisciplinara, reprezentata de specialisti care impartasesc aceleasi valori:
• orientarea spre pacient,
• transparenta actului medical,
• identificarea si adresarea nevoilor pacientului,
• perfectionarea continua si dezvoltarea in sensul transformarii intr-un centru medical cu o reputatie serioasa pe piata serviciilor medicale din regiune.

 

Cele 11 specialitati medicale si echipa alcatuita din peste 25 de cadre medicale fac posibila acordarea unei game complexe de investigatii, de la medicina muncii, analize de laborator , analize de obtinere a permisului de conducere, oftalmologie, la permise port-arma.

Mai mult, Medsan faciliteaza pacientilor accesul lunar la analize gratuite iar acest lucru este posibil datorita parteneriatului cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) si Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (AOPSNAJ).

Suntem „acasa” la Cluj, insa oferim servicii prin intermediul partenerilor si colaboratorilor din urmatoarele orase: Timisoara, Arad, Baia Mare, Sibiu, Constanta, Bucuresti, Suceava, Bistrita, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Targu Mures

Calitatea serviciilor medicale oferite (certificate ISO si RENAR) impreuna cu tarifele accesibile si oneste practicate, au adus recomandari din partea celor peste 100 000 de pacienti care au apelat pana acum la serviciile Medsan.

Mai multe informatii pe www.medsancluj.ro, sau [email protected]
Ne gasiti si pe FB si Twitter

 

 

Centrul medical Medsan

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: str. Ilie Macelaru nr. 28,

Tel: 0264597603

E-mail:

Web: www.medsancluj.ro

L
8:00-18:00
V
8:00-16:00
M
8:00-18:00
S
Inchis
M
8:00-18:00
D
Inchis
J
8:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!