Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica ON

Clinica ON

Prezentare Clinica ON

Vezi toata descrierea

La Clinica On va trateaza numai medici specialisti in acest domeniu care detin pozitii importante in spitale din Romania.

Va reamintim ca tratamentul se bucura de o discretie deplina si nu exista absolut nici o posibilitate de a intalni o persoana pe care o cunoasteti sau sa vedeti o figura familiara in timpul oricarei etape a tratamentului dumneavoastra la Clinica On. Suntem pe deplin subordonati principiului confidentialitatii actului medical.

Experienta noastra insumeaza de 12 ani in Romania si 24 de ani in lume

Disfunctiile sexuale

Disfunctiile sexuale se referea la dificultatea unui individ sau cuplu experimentata in orice stadiu de activitate sexuala normala.

Impotenta

Dificultatea de a obtine o erectie. O erectie se formeaza ca un efect hidraulic a sangelui care intra si este retinut in penis.

Ejaculare Precoce

Altfel cunoscuta ca ejaculare rapida sau ejaculare inaintata este o problema absolut normala din cauza ca afecteaza 25-40% dintre barbati. O astfel de problema este evidenta cand la el ejacularea are loc la mai putin de jumatate din consumarea actului sexual; alti experti sustin ca ejacularea precoce intra in discutie in cazul in care are loc la 2 minute de la penetrare.

Erectia slaba

Erectia slaba este o disfunctie sexuala caracterizata prin incapacitatea de a dezvolta sau a mentine o erectie. Exista diverse cauze care stau la baza, cum ar fi daunele la nervii erogeni care impiedica erectia, sau diabet, care pur si simplu reduce fluxul de sange in tesutul penisului. Vestea buna este ca multe dintre aceste cauze sunt reversibile medical.


Disfunctii Sexuale - tratament disfunctii sexuale masculine la Clinica On

Clinica ON

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir, nr 1, bl 2, sc 2, et 2, sect 4.

Tel: 0213017676

Fax: 021/3017676

E-mail:

Web: www.clinicaon.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
9:00-13:00
M
9:00-21:00
D
0:00-0:00
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!