Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinetul Medical Dr. Dragomir

Cabinetul Medical Dr. Dragomir

Prezentare Cabinetul Medical Dr. Dragomir

Vezi toata descrierea

Cabinetul Medical "Dr. Dragomir" ofera toate serviciile de medicina familiei (Medicina Generala - adulti si copii): consultatii, controale si urmarirea starii de sanatate, profilaxie si vaccinuri, consiliere si planning familial, eliberari de avize, certificate, adeverinte, concedii medicale, recomandari si interpretari de analize etc.

Mai mult decat atat, dispune de personal calificat si de aparatura necesara pentru o serie de teste si investigatii ca: electrocardiograma, ecografia abdominala, analize de laborator, oscilometrie, tratamente cu aerosoli, infiltratii intra- si periarticulare, teste clinice, etc.

Pe langa metodele conventionale de tratament, medicii cabinetului ofera posibilitatea tratamentelor prin metodele alternative: acupunctura, reflexoterapie, homeopatie, fitoterapie si aromaterapie pentru un mare numar de afectiuni.

Toate serviciile oferite la cabinet se pot efectua si la domiciliul pacientilor. In schimbul unui tarif suplimentar se pot face: recoltari la domiciliu, tratamente injectabile sau perfuzii la domiciliu, aplicatii de sonde vezicale, pansamente, ecografie la domiciliu, electrocardiograma si oscilometrie la domiciliu, acupunctura si masaj reflexogen la domiciliu.

Programul cabinetului este extins si sambata (numai pentru salariati).

Timpul petrecut de pacienti in sala de asteptare este de maximum 15 minute, cu conditia unei programari prealabile. Programarile se pot face telefonic la numarul: (021) 324 4560

Orarul de functionare al cabinetului: de luni pana joi intre orele 9-19; vinerea si sambata intre orele 10-13.

Servicii

  • Medicina Familiei
  • Acupunctura
  • Homeopatie
  • Apifitoterapie
  • Reflexologie
  • Ecografie
  • Planificare familiala
  • Alte investigatii

Cabinetul Medical Dr. Dragomir

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str. ReconstrucŇ£iei Nr.2, Bl. 26, Sc. C, Parter (zona Baba Novac)

Tel: 0213244560

E-mail:

L
9:00-19:00
V
10:00-13:00
M
9:00-19:00
S
10:00-13:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!